Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 липня 2022, 12:30
5900
9

Сергій ПАЛКІН: «ФІФА проігнорувала безліч наших листів»

«Шахтар» намагався боротися за свої кадрові та економічні інтереси, але його думка не була врахована

| Оновлено 26 липня 2022, 12:30
5900
9
Сергій ПАЛКІН: «ФІФА проігнорувала безліч наших листів»
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін висловився на тему контроверсійного рішення ФІФА, яке дозволило легіонерам в односторонньому порядку призупиняти дію контрактів з українськими клубами до липня 2023 року.

«Здається, ніхто не звертав особливої ​​уваги на те, що відбувалося у 2014 році. У футболі було те саме, що і в інших сферах. Увага ФІФА до ситуації з донецьким «Шахтарем» мала виникнути у 2014 році, а не зараз».

«Їхнє рішення не підтримує українські клуби, воно їх знищує – у нас в лізі багато іноземців, а рішення ФІФА шкодить клубу. Ми втратили угоди на суму в 50 мільйонів євро. Коли вони приймали рішення, вони повинні були повідомити про це всі зацікавлені сторони, включаючи УАФ, УПЛ та всі її клуби-члени, при цьому рішення варто було приймати на основі інформації, яку вони отримали б від них».

«Але вони ухвалили рішення, не зв'язавшись з жодним із клубів, і вони проігнорували лист, який підписали всі клуби, і безліч електронних листів, які ми надіслали їм із нашого юридичного відділу. Ми відправили до ФІФА листа, в якому йдеться, що якщо вони не допоможуть нам у цій ситуації, то ми подамо на них до суду. Рішення дало агентам можливість зробити себе набагато багатшими, тому що вони можуть сказати іншим клубам, що оформлять трансфер, за який не потрібно платити донецькому «Шахтарю», а натомість зможуть отримати більше комісійних», - сказав Палкін.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» подав позов до Спортивного арбітражного суду проти ФІФА на 50 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі
Футбол | 19 квітня 2024, 23:59 1
Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі

Відставання скоротив Душан Влахович, автогол Альберто Досени приніс нічию

Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика
Бокс | 19 квітня 2024, 16:11 1
Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика

Британець поділився планами

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
очевидно в ФИФА проанализировали ситуацию: 
- клуб ШД продавал после 2014 года своих игроков в РФ (сотрудничество) - имел выгоду
witcher_rr
Є принцип бумєранга
Rolan Stkomarovskiy
Вірити словам Ахметова-Палкіна-Колєснікова - це самого себе не поважати.
16 лютого 2022 року.
Ахметов: "Весь світ каже – Україна в небезпеці, але все буде гаразд."
Ахметов в Маріуполі за тиждень до війни: https://www.youtube.com/watch?v=V9AaZy-1aTw
DK1961
Шеф усе пропало!!!... Клиент...тьфу, клиенты (браузилы) повтикали, телеканалы екнулись, усе пропало... Шеф осталось (по нашей давней привычке) скупить баксов...тьфу. ваксов и им подобных, но это точно спасет?!!?
Remark
Прежде чем катить бочку на ФИФА нужно начать с себя. Что привело к тому, что Вы уехали со своего родного стадиона, базы и дома? А то, что Ваш хозяин в свое время поддерживал финансово, материально, словесно и т.д.  все пророссийские политические силы (партии), которые каждым годом прививали мысль востоку страны, что Украина это не самостоятельное государство, что украинский - это не язык, что мы просто прихвостень великой параши, без газа и нефти которой быстро загнемся. В общем, он и его соратники сделали идеальную среду для распространения рузкага "мира".
Теперь по поводу ФИФА. Они - это прокладка между командами и турнирами, которая зарабатывает деньги устраивая соревнование. Давно уже не кристально белая и пушистая организация, которая очернила себя не раз. Ясное дело, что они не хотят отдавать деньги, которые они считают честно заработанными. Даже не знаю, что тут можно еще добавить. Единственное - это желаю получить хоть какую-то компенсацию, возможно эти деньги хоть как-то пойдут на помощь Украине.
Михаил Степанов
Друзі, до чого тут Ахмєт, бумеранг та принцип "сам такий". Наразі "Шахтар" це український клуб і я бачу що об нього, а значить і Україну корупціонери з ФІФА витерли ноги, так само як витерли ноги "швейцарськтй санітарний врач" з УЄФА, так само як витруть ноги об будь який інший наш клуб. Чи хтось думає футбольні чиновники відрізняють поганого Ахмєта від погано Суркіса чи від хорошого Поворознюка? Їм абсолютно по*уй і не забувайте про їхніх спонсорів від грошей яких залежить добробут цих тварюк і їх коханок!