Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 17:25
42
0

Поради для гравців-початківців, що хочуть ставити на змішані єдиноборства

Декілька рекомендацій, які допоможуть зробити вигідні ставки

| Оновлено 25 липня 2022, 17:25
42
0
Поради для гравців-початківців, що хочуть ставити на змішані єдиноборства

ММА дуже популярна, особливо у молодої частини аудиторії. Багато хто хоче підігріти азарт, зробивши ставку. Як правило, це просто невелика сума грошей просто для того, щоб було цікавіше дивитися бій. Але завжди вистачає тих, хто має намір перетворити парі на змішані єдиноборства на джерело постійного доходу. Таким гравцям-початківцям їхні досвідчені колеги дали кілька рекомендацій, які допоможуть якщо не створити собі багатство, то хоча б дадуть шанс уникнути хворобливих втрат.

Не робіть ставки на єдиноборства "з під полиці", якщо немає тяги персональної тяги до цього виду спорту. Як і скрізь, успішними можуть бути ті парі, що якісно підготовлені. Аналіз передбачає максимально об'ємний перегляд різноманітних змагань. Щоб це не перетворювалося на муки, щоб не було бажання відволіктися від процесу, треба бути якщо не фанатом, то вболівальником, не байдужим до того, що відбувається на рингу, а не думає, як би швидше вимкнути. трансляцію. Експерти називають інтерес тим базовим почуттям, що гравцеві потрібно для того, щоб здійснення ставок не перетворювалося на муку.

Аналіз не повинен обмежуватись переглядом матчів – починаючи ставити, Ви вже стаєте не лише вболівальниками, глядачами. Потрібно вивчати ретельно статистичні показники – вони досвідченим гравцям розповідають про сильні та слабкі місця бійців, і, зрештою, дозволяють прогнозувати, як складеться бій між ними. Звірившись із показниками попередніх сутичок, особливо один з одним, потрібно, по можливості, йти далі – цікавитись особистим життям суперників, оцінювати те, як вони готуються, яку форму набрали. Важливо все, навіть місце майбутнього бою. І, звичайно ж, поєдинок слід розглядати через призму того турніру, де відбувається бій, і що саме на кону, наскільки результат вплине на рейтинг.

Намагайтеся дотримуватися фінансової стратегії. Перемогти може лише те, хто дотримується суворого плану. Таким може бути досить простий варіант – "флет". При ньому гравець прораховує, яку фіксовану суму можна використовувати для ставки на події. Це не гарантує успіху, але страхує від того, що весь банк буде швидко злитий. Якщо це робити, і не поспішати, готувати добре кожен крок, обираючи "валуйні" варіанти, можна на дистанції отримати більш-менш стабільний прибуток.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.