Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 16:16
106
0

Ставки на подвійний результат: яка стратегія гарантує прибуток

Стратегії ставок на подвійний результат у футболі

| Оновлено 25 липня 2022, 16:16
106
0
Ставки на подвійний результат: яка стратегія гарантує прибуток

Нерідко буває, що, готуючи ставку, гравець має все більше сумнівів у тому, що обрана ним команда виграє. Для цього йому доступні альтернативи класичним ставкам на кінець. Можна підстрахуватися "нульовою" форою", а то й узяти "подвійний шанс", коли розміщається парі одночасно на 2 можливі розв'язки і проти всього 1-го варіанта.

Краще зрозуміти з прикладу. У рамках АПЛ грають найважливіші противники, "Арсенал" та "Тоттенхем". І беттер вибирає варіант "1Х", тобто фактично ставить, що господарі не програють. У такому разі "захід", звичайно ж, трапиться тоді, коли "каноніри" виграють цей принциповий матч з будь-яким рахунком - достатньо для Вашого успіху буде і нічиєю, з будь-яким рахунком, хоч 0-0, хоч 4-4. А ось перемога "шпор" означатиме, що програв не лише "Арсенал", а й особисто Ви, які ставили на господарів. І не важливо, чи це буде розгромні 3-0, чи важкі, вирвані на останній мине 2-1.

Як розраховуються ставки на подвійний результат?

Хоча цей варіант і називається "подвійний шанс", але все ж таки розраховується він абсолютно так само, як і відбувається так само, як і у випадку з іншими одинарами. Виплата виграшу відбувається, виходячи з тієї суми, що була використана для ставок, та коефіцієнта, що було актуальним на момент оформлення закладу. При цьому, на відміну від ставок з форою "0", зовсім не важливо, яким буде рахунок, і взагалі деталі фінального результату гри - достатньо, щоб матч не приніс той самий третій варіант, проти якого в даному випадку зіграв беттор. Можливе, щоправда, і повернення ставки – але лише тоді, коли поєдинок взагалі скасовують. На жаль, "подвійні шанси", як правило, характеризуються порівняно низькими коефіцієнтами - якщо в парі немає явного фаворита. Якщо котирування на перемогу господарів та гостей приблизно рівні, варіанти з "іксом" котируватимуться під 1,45, а то й під 1,4.

Стратегії ставок на подвійний результат у футболі

Вважається, що у "подвійному результаті" оптимально шукати варіанти "вилок" - звичайно ж, за рахунок коливань у котируваннях на сайтах двох різних контор, або навіть прямо в режимі "лайв". Наприклад, спочатку виставляється ставка на "12", а якщо вже по ходу матчу різко підніметься коефіцієнт на нічию, то, використовуючи онлайн-калькулятор виделок, потрібно буде тільки розрахувати суму нового парі, коли користувач точно залишиться в плюсі, як би не завершувався цей матч. За аналогією можна чинити і з іншими "парами": "зарядити" на 1Х, а потім вибрати вигідний момент для парі на П2, і навпаки.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.