Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 15:33
1241
0

Удари у ворота: особливості гри на цьому ринку, плюси та мінуси

Особливості гри на удари у площину та нюанси у ставках на удари у ворота

| Оновлено 25 липня 2022, 15:33
1241
0
Удари у ворота: особливості гри на цьому ринку, плюси та мінуси

Футбольні матчі найпопулярніші як події – і як власне вид спорту, і як видовище, і як тема – сфера для ставок. Не дивно, що вони мають найширший розпис ставок. Звичайно ж, головне у футболі - це голи, і не дарма все "крутиться" навколо них - і результат, і тотал забитих, і гандикапи. Але є ще й низка інших статистичних моментів. Серед них - і удари по чужих воротах. Як запевняють експерти, цей смол-маркет зростає, причому досить швидко. Що ж змушує його вибирати, чому це так цікаво?

Особливості гри на удари в створ

Удар у площину воріт - це ситуація, коли футболіст 1-ї команди завдає удару по воротах інший, причому потрапляє в їх площу. Важлива примітка: завжди і статистичні ресурси, і організатори турнірів, і букмекери не зараховували каркас (тобто штанги та перекладина) як площу воріт. Відповідно, якщо після спроби м'яч зіштовхнеться зі стійками, то це не зараховується як нанесений у площину воріт - якщо перед цим не було "сейва" від воротаря. За універсальними правилами, не вважається точним "пострілом" автогол (і буває, що рахунок 1-0, але при цьому команда, що виграє, жодного разу не потрапляла "в створ"), а також ті, що були заблоковані футболістами команди, що захищається. Але при цьому, якщо від оборонця йде рикошет, і м'яч, що летів повз нього, після цього попрямував у ворота - це зарахують. Як і випадок, коли м'яч відобразить у будь-який бік або зафіксує у своїх рукавичках голкіпер. Втім, самі букмекери не підраховують удари, мабуть, щоб не викликати суперечки та звинувачення. Як правило, вони використовують офіційні дані, що фіксуються на сайтах організаторів дивізіону чи турніру, в рамках якого і проводиться матч, на кількість ударів у площину в якому і зроблено ставку.

Плюси та мінуси ставок на удари у площину

Перевагою вважається те, що такий варіант ставки дуже доступний, і його можна знайти якщо не в кожній конторі, то, як мінімум, у левової частини. Як мінімум, на поєдинки топ-ліг виставляють сотні та тисячі варіантів розпису, і серед них можна знайти й ті, що стосуються саме ударів у площину воріт. До речі, ще 1 плюс – це широкий вибір варіантів ставок у рамках цього сектора. Але є й недоліки, до яких входить, насамперед, проблеми з розміщенням ставок у "лайві" - нерідко їх у такому форматі взагалі не приймають. А події менш рейтингових чемпіонатів взагалі можуть не отримати таких варіантів парі в розписі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.