Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2022, 22:49
8032
4

«Крапку не ставлю». Денисов прокоментував закриття телеканалів Футбол

Подякував усім за роботу

| Оновлено 21 липня 2022, 22:49
8032
4
«Крапку не ставлю». Денисов прокоментував закриття телеканалів Футбол
instagram.com

Генеральний директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов прокоментував несподіване закриття каналів, які в четвер офіційно втратили ліцензії на мовлення.

«Отже, ліцензії на телемовлення анульовані, а це означає, що більше нема ТРК Україна і більше не існує телеканалів Футбол, в тому вигляді до якого ви звикли протягом цих 14 років. Я прийшов на ТРК в Донецьку в 2001 році. Тому для мене сьогодні закінчилася історія довжиною більш ніж 21 рік. Починалося все з прямих трансляцій на ТРК та Футбольного уїк-енду, але з рештою з‘явилася амбітна ціль запустити в Києві великий канал».

«З цього почалася яскрава історія довжиною майже в 14 років. Тисячі годин прямих ефірів, програм, студій, сюжетів і перемог. Це була дійсно епоха, але щоб втілити все це у життя, крім ліцензій, та техніки, потрібні були люди, які змогли створити футбольне ТБ. Я хочу подякувати кожному, хто вклав частинку свого серця в цю неймовірно яскраву історію. Кожному журналісту, оператору або продюсеру».

«Основний менеджмент каналу незмінно був разом з самого початку. Я дякую - Роману Бориско, Івану Гресько та Євгену Садовому. А ось маркетинг у нас завжди був за жінками і тут була певна ротація. Але всім дівчатам низький уклін і повага - Наталія Комолова, Олена Каленська, (Марина Єрмакова), Іра Казанцева. Дякую Саші Федорішину за потужний діджитал».

«Дяка всім, хто впродовж останніх 20 років кожної неділі був поруч зі мною і робив Футбольний уік-енд, а потім Великий Футбол - Володя Крамар, Вадим Караманець, Віктор Соколов, Ігор Бурбас, Віталік Плецан. Дякую нашим футбольним красуням Аллі Бублій, Еллі Іванюковіч, Владі Седан, Еммі Ді, Даші Савіній. Якщо когось не назвав - не ображайтесь, цей пост мені дуже важко зараз писати. Дякую вам хлопці та дівчатка за те, що ми завжди були великою сім‘єю».

«Дякую кожному глядачу, кожному вболівальнику, дякую партнерам, друзям і конкурентам. І безумовно велика дяка Рінату Ахметову, завдяки якому з‘явилися канали Футбол, а більшість з нас на каналі реалізувала безліч творчих ідей, гарних амбіцій і може про цей час згадувати, як про найкращий у житті. Для мене ці більше ніж 20 незабутніх років назавжди в серці. Крапку не ставлю. Залишаю три крапки.

З повагою, Олександр Денисов».

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Ага, пахан забере тебе в Польщу... Будеш там "мифодіївну" благати про ефір
Злий Глобинець
З ностальгією згадую ті часи! Ех, Футбольний уїк-енд.... Шахтар, Кубок УЄФА.... Перемоги над Челсі, Арсеналом, Ромою, спарки з Барсою... Славні були часи, але на жаль, все минає, все колись закінчується.
Чекаємо від Олександра Денисова нового спортивного телепроекту після нашої Перемоги!
Сергей Долина
Все йшло до закриття. Останнім часом, уже не будо чого дивитись, а ціна тільки збільшувалась.
Сергей Долина
Леоненка жалко.