Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 22 липня 2022, 10:09
12556
0

Таємний указ. День 148. Навіщо у Коломойського забирають громадянство

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за четвер, 21 липня

| Оновлено 22 липня 2022, 10:09
12556
0
Таємний указ. День 148. Навіщо у Коломойського забирають громадянство
Facebook

148-й день війни. 21 липня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 21 липня

23:59. Зеленський збирав Ставку: Є потенціал для просування наших сил

Під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача присутні обговорили поточну ситуацію на фронті та визначили завдання щодо деяких тактичних напрямків.

Відеозвернення Зеленського: «Провів сьогодні (21 липня) чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Цей формат нашої роботи поєднує ключових керівників сфери оборони та сектору безпеки.

Обговорили поточну ситуацію на передовій навколо України. Визначили завдання щодо деяких тактичних напрямів для посилення наших позицій. І дуже предметно опрацювали питання про постачання нових озброєнь до військ – потрібно ще більше збільшити інтенсивність ударів по ворогові.

Учасники засідання Ставки погодилися, що є суттєвий потенціал для просування наших сил на фронті та завдання окупантам нових відчутних втрат».

23:00. Можливе анулювання громадянства: Корбан думає, як повертатися в Україну

Голова територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан думає, як повернутися до України, у світлі появи інформації про можливе анулювання українського громадянства. Раніше Корбан виїхав за межі країни на підставі батьківства неповнолітніх дітей. 21 липня він збирається перетнути польсько-український кордон (УП).

Джерело, наближене до Корбана: «Зараз він думає, що йому робити і на якийсь пункт пропуску їхати. Бо якщо у нього на кордоні відберуть український паспорт, то як діяти далі? Залишитися на нейтральній частині? Повертатися до Польщі просити політичного притулку?»

Також в оточенні політика наголосили, що неформально до них надходить інформація, що Зеленський нібито підписав секретний указ про позбавлення кількох осіб громадянства України, серед яких, зокрема, і Корбан.

Джерело, наближене до Корбана: «Але цей указ ніхто не бачив. Його ніхто не опублікував, ніхто офіційно нічого не пояснює. Ми не розуміємо, що взагалі відбувається, на яких підставах, як це взагалі можливо, хто саме у тому списку».

22:20. У Сенаті США представили проект резолюції про визнання геноцидом дій рф в Україні

Американські сенатори Джим Ріш та Бен Кардін представили проект, який визнає дії росії в Україні, зокрема, депортації та навмисне вбивство мирного населення, геноцидом українського народу.

Сенатор Джим Ріш: «Безперечно, що те, що росія робить в Україні, є геноцидом. Якби ви змогли пройти вулицями Києва, Ірпеня та Гостомеля, як я минулого місяця, і послухати розповіді про те, що зробили російські солдати, це геноцид. Міжнародна спільнота документує численні зловживання росії, які є військовими злочинами по всій Україні. Час Сполученим Штатам та світу визнати це як таке.

Протягом п'яти місяців світ бачив жорстоку, невиправдану і безглузду війну, яку російський диктатор розв'язав проти України. Росія намагається знищити не лише людей та будівлі України, а й українську мову, українську історію та українську культуру. Це геноцид. Світ має визнати цей факт, а мають понести відповідальність».

Проект резолюції засуджує росію за здійснення актів геноциду проти народу України та закликає Сполучені Штати разом із союзниками по НАТО та ЄС підтримати уряд України, щоб запобігти подальшим актам російського геноциду проти українського народу. Документ також підтримує трибунали та міжнародні кримінальні розслідування щодо притягнення російських політичних лідерів та військового персоналу до відповідальності за агресивну війну, військові злочини, злочини проти людяності та геноцид.

21:50. лукашенко розповів про роль білорусі у війні рф проти України

Самопроголошений президент рб лукашенко підтвердив, що білорусь допомагає росії в агресії проти України (AFP).

«білорусь ні технікою, ні живою силою не воює в Україні. Так, з білоруської території було завдано ударів по військових об'єктах України, але це було зроблено з превентивною метою. Навіщо розгорнули на кордоні чотири дивізіони? Навіщо ви націлилися проти нас? Ви хочете сказати, що я маю сидіти і чекати, поки на голову білоруського народу ракети почнуть падати? Ні.

Я підтримую росію в тому, що вони вас попередили. Якби військові росії проморгали цей момент, вони змушені були б зустріти масований удар з боку військ НАТО, не України. Зараз не Україна воює, зараз ви там воюєте: ваші найманці та ваша зброя. Так ви ж ще більші агресори, ніж я.

Ми й досі говоримо: так, ми беремо участь у операції. Але як: ми закрили захід, південний захід білорусі, щоб ви звідти не вдарили в спину росіянам. Ось наша участь. Так, ми лікували поранених, загиблих людей приймали на територію білорусі. Ми ліки передавали і передаємо українцям, і росіянам. Це наша участь у цій операції. Ми людей не вбиваємо».

21:00. Європол говорить про ознаки контрабанди зброї з України

Європейське поліцейське управління (Європол) заявляє про ознаки контрабанди зброї з України.

Спікер Європолу Яп Оп Ген Оорт (Spiegel): «Були зафіксовані випадки торгівлі на чорному ринку вогнепальною зброєю та товарами військового призначення. Також розслідувачі з країн ЄС виявили ознаки торгівлі важким військовим озброєнням. Є ризик, що зброя потрапить до рук організованих злочинців чи терористів. Було відмічено, що з України виїжджали люди з вогнепальною зброєю. Існує також стурбованість тим, що зброя та боєприпаси зберігаються вздовж кордону для контрабанди в ЄС».

Раніше про занепокоєння Європолу повідомив німецький мовник SWR. Канал процитував конфіденційний лист, який, за даними розслідувачів, «злочинні мережі активні в регіоні та здійснюють або планують контрабанду значної кількості вогнепальної зброї та боєприпасів, включаючи військову зброю».

20:20. Курс долара підвищений до 36,57 грн.

Національний банк уперше з початку активної фази війни підвищив офіційний курс долара до 36,57 грн.

Своє рішення регулятор пояснив зміною внутрішніх та зовнішніх умов існування української економіки. За останні 5 місяців долар зміцнився майже проти всіх валют через зростання побоювань у світі щодо початку нової рецесії.

20:00. Зведення Генштабу: ЗСУ знову відбили штурми у напрямку Вуглегірської ТЕС та Бахмута

Українські воїни відбили штурмові дії російських військ у напрямку Лисичанського нафтопереробного заводу – село Івано-Даріївка Бахмутського району Донецької області, а також на напрямках Клинове – Вершина та Миронівка – Вуглегірська ТЕС

19:30. В Україні буде три системи контролю за зброєю

Апарат Ради з нацбезпеки та оборони та Міноборони розробили систему моніторингу та контролю за озброєнням від країн-партнерів.

Прес-служба РНБО: Нову систему моніторингу розроблено як окремий модуль у систему СОТА, в якій апарат РНБО з 2019 року збирає дані щодо різних сфер життя країни, включаючи ситуацію з пандемією, надрами тощо. Тепер на її базі відстежуватимуть і ситуацію зі зброєю. Зокрема, в системі зібрано дані про типи, кількість, країни-виробники, країни-постачальники західної зброї, а також дані про їх надходження в Україну та про окремі військові підрозділи.

Секретар РНБО Олексій Данилов: «Це повністю закрита система, призначена для використання лише найвищим політичним та військовим керівництвом країни. Публічно ці дані не будуть доступні. Але ми хочемо показати, що жоден патрон і жоден снаряд у нас не зникають – всі ми контролюємо. Можливо, ми презентуємо систему та послам наших західних партнерів, але в обмеженому колі, бо тут дуже багато чутливої ​​інформації».

Міністр оборони Олексій Резніков: «Зараз у нас працюватимуть паралельно три системи моніторингу. Для внутрішнього використання СОТА. Ще є одна система Каравай, схожа на Car way, яку наші фахівці з Мінцифри разом із фахівцями з Пентагону зараз доопрацюють, і вона запуститься на повну силу. І ще з 2019 року у нас в обмеженому варіанті інтегрується внутрішня система натовського обліку озброєння LOGFAS. Там фіксується все: від кількості до логістики та потреб. Наші партнери знатимуть, де та яка зброя знаходиться».

18:50. Розвідка: окупанти готуються приєднати південь України до рф

У військовій розвідці вважають, що заява російської влади про «розширення географічних кордонів спецоперації» є підготовкою підстав для приєднання до рф окупованих територій на півдні України.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький:

«лавров зробив цю заяву для підготовки міжнародної спільноти до просування політики щодо «захисту російськомовного населення в Україні. росіяни планують провести так звані референдуми чи іншим шляхом приєднати окуповані території до рф, зокрема Херсонщину та Запорізьку область.

Ми вже знаємо, що на окупованих територіях створено виборчі дільниці, окупанти активно складають списки для проведення референдуму. На цих територіях гуманітарна ситуація дуже складна, жорсткий контроль росіян за нашими громадянами. Тож порадити щось дуже складно. Однак необхідно підтримувати бойовий дух. Рух опору діє, і ви бачите його результати».

18:00. Юрій Бутусов розповів про сенс таємного указу Президента

На думку журналіста Юрія Бутусова, інформацію про таємний указ Зеленського поширює Офіс президента. І головним її адресатом є Корбан, який має сьогодні повернутися з Європи, де він навідувався до родини.

«Президент Зеленський та голова офісу Єрмак вважають, що саме Корбан відповідальний за заяву конгресвумен США Вікторії Спартц, де вона вимагала відставки Єрмака через зв'язки з рф, і за провал підготовки України до війни та сприяння агресору», – написав Бутусов у Facebook.

В Офісі президента вже були заяви про те, що до історії зі Спартцем причетний мер Дніпра Борис Філатов. Про це заявляв радник Єрмака Олексій Арестович. Філатов після цього підтвердив, що дружить із Вікторією Спартц – і що тепер за цю дружбу йому загрожують кримінальні справи. При цьому мер не підтверджував, що він якимось чином вплинув на позицію конгресуману з приводу Єрмака.

«Анонс указу можна сприйняти як загрозу, щоб Корбан, друг Філатова, не повертався до України та добровільно залишився за кордоном. І тоді слідів таємного указу може не залишитися», – припустив Бутусов. За його словами, сьогодні вирішиться, чи Корбан повертатиметься в Україну через відкриті загрози та можливі проблеми.

Також ширяться чутки про те, що Зеленський нібито дав вказівку не допускати Корбана на його робоче місце у штабі тероборони Дніпра. Про це заявив політтехнолог Дмитро Касьянов. Офіційно жодних коментарів від Банкової щодо цього не звучало (Strana).

17:40. Опубліковано фото проекту указу про позбавлення громадянства Коломойського

Нардеп від Батьківщини Сергій Власенко опублікував фото секретного указу президента про позбавлення громадянства олігарха Ігоря Коломойського, нардепа Вадима Рабіновича та голови штабу оборони Дніпра Геннадія Корбана.

В опублікованому Власенком документі всього 10 прізвищ: Аль-Салямат, Васильківський, Єрьомін, Кол, Коломойський, Корбан, Лім, Рабінович, Роговенко, Худуєв. Причому Боголюбова серед них немає.

Номер указу – 502. На сайті президента пропущено укази 502–503, після указу 501 йде одразу указ 504. Причому саме 18 липня. Але підпису на указі немає. Офіційно його існування не підтверджено.

Причина, через яку всіх цих людей збираються позбавити громадянства (за даними неофіційних джерел) – наявність у них кількох паспортів інших країн (Strana).

17:00. Джерело: в ОП збираються забрати громадянство у Коломойського, Корбана і Рабіновича

Президент України Володимир Зеленський може підписати укази про позбавлення громадянства кількох впливових політиків, повідомляє УП з посиланням на джерела у правоохоронних органах, в ОП та партії Слуга народу.

Українського громадянства, зокрема, можуть позбавити українського бізнесмена Ігоря Коломойського, співголови забороненої у березні 2022 року проросійської партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та нинішнього голову територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана.

Поки що немає офіційного підтвердження інформації, що укази про позбавлення громадянства цих осіб уже підписано.

16:30. Зросла кількість загиблих та поранених від російського обстрілу Харкова

Число загиблих внаслідок ранкового обстрілу Харкова зросло до 3 осіб, ще 23 – поранено.

Прокуратура Харківщини: Встановлено, що 21 липня о 09:30 ранку окупанти обстріляли попередньо з реактивних систем залпового вогню Ураган зупинку громадського транспорту біля ринку в Київському районі Харкова. Загинули троє цивільних, ще 20 поранено.

Крім того, російські військові здійснили артилерійський обстріл Салтівського району м. Харкова окупанти влучили у житловий будинок. Постраждали троє мирних жителів.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством.

16:00. ЗМІ: росія планує анексувати п'яту частину України у вересні

росія збирається анексувати окуповані українські землі в середині вересня – на цей час загарбники готують так звані референдуми про приєднання до рф.

Вloomberg: «За словами трьох співрозмовників, офіційні особи готуються організувати голосування в районах, які зараз контролюються російськими військовими, і в будь-яких інших районах, які росіяни зможуть захопити найближчими тижнями. Мета полягає у тому, щоб провести референдум про приєднання до росії до 15 вересня».

За даними співрозмовників видання, проект анексії українських територій керує перший заступник глави адміністрації кремля сергей кирієнко, який регулярно відвідує окуповані території, щоб спостерігати за підготовкою так званого референдуму. Голосування має відбутися у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.

Журналісти зазначають, що поки що неясно, які результати голосування може отримати росія після того, як мільйони українців залишили свої домівлі після 24 лютого, але разом з тим вони нагадують, що Кремль має багаторічний досвід фальсифікації результатів внутрішніх виборів.

За даними Вloomberg, в той час як росія створила окупаційну владу в захоплених регіонах України, ввела рубль для розрахунків і почала роздавати свої паспорти, багато жителів ОРДЛО вважають її війська окупантами. Також видання зазначає, що міжнародне співтовариство, швидше за все, вважатиме якісь референдуми незаконними, як це було, коли росія шляхом голосування під дулами автоматів анексувала Крим у 2014 році.

Якщо росії вдасться анексувати всі захоплені на сьогодні території, вона контролюватиме приблизно п'яту частину України, в тому числі наземне сполучення з Кримом і ключові для українського експорту транспортні маршрути в Чорному морі.

15:10. Енергоатом: окупанти затягли вибухівку та важку техніку до машинної зали ЗАЕС

Окупанти затягли щонайменше 14 одиниць важкої військової техніки з боєкомплектом, зброю та вибухівку до машинної зали 1-го енергоблоку Запорізької АЕС.

Енергоатом: «Весь арсенал імпортної важкої техніки з усім боєкомплектом знаходиться зараз зовсім поруч з обладнанням, яке забезпечує роботу турбогенератора. Зокрема, в безпосередній близькості до головного маслобака, де знаходиться легкозаймиста олія, що охолоджує парову турбіну. Там є вибухонебезпечний водень, що використовується для охолодження генератора.

Техніка загарбників перекрила доступ до пожежних засобів енергоблоку. У разі виникнення пожежі, наприклад, через детонацію боєкомплекту, масштаби трагедії можуть бути такими, як на ЧАЕС».

14:20. Командування США: росіяни не знищили жодного HIMARS в Україні

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що російські окупанти не знищили жодного HIMARS:

«На сьогоднішній день HIMARS, які ми Україні надали – і ми не єдина країна, між іншим інші країни також надають далекобійні системи. Великобританія, наприклад, деякі інші країни передають реактивну артилерію дальньої дії.

На сьогоднішній день ці системи не знищені росіянами, і я стукаю по дереву щоразу, коли говорю щось подібне. І вони (українці) дуже ефективно їх використовують.

Проблема може полягати у нестачі та витраті боєприпасів для HIMARS. Міноборони США тісно пов'язане з промисловою базою та виробництвом, яке має продовжувати виробляти ці системи зброї. Тож справа не так у пусковій установці, як у боєприпасах.

Українці дуже ефективно використовують HIMARS. Відмінні артилеристи, як би назвали їх англійці. І вони дуже, дуже ефективні».

13:30. Євросоюз затвердив нові санкції проти рф

Країни Європейського союзу погодили новий пакет обмежувальних заходів проти росії, до якого увійшла заборона на імпорт російського золота.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн: «Держави-члени погодилися на наші посилені та продовжені санкції ЄС проти кремля. Я вітаю це. Це посилає сильний сигнал Москві: ми підтримуватимемо високий тиск стільки, скільки буде потрібно».

13:00. Генерал США натякнув на передачу Україні західних винищувачів

Начальник штабу ВПС США генерал Чарльз Браун натякнув, що американці незабаром можуть відправити в Україну винищувачі західного виробництва (Politico, УП)

«Є американські, є Gripen із Швеції, є Eurofighter чи Rafales. Відтак є ціла низка різних систем озброєння, які могли б вирушити в Україну.

Заплановані для передачі літаки не будуть російського виробництва. Чого я не можу вам сказати, так це – які саме літаки вирушать в Україну».

12:20. Великобританія заборонила імпорт золота з рф, відмовляється від вугілля та нафти

Великобританія із 10 серпня заборонить імпорт російського вугілля, а з 31 грудня відмовиться від російської нафти. Відповідне виправлення в рамках санкційного режиму проти росії набуло чинності 21 липня (УП).

Ця поправка забороняє імпорт нафти та нафтопродуктів, вугілля та продуктів із вугілля та золота, а також придбання, постачання та доставку, прямо чи опосередковано, цих товарів. Вона також забороняє технічну допомогу, фінансові послуги та засоби, а також брокерські послуги, пов'язані із цими товарами.

Заборона на імпорт золота набула чинності 21 липня, заборона імпорту вугілля почне діяти 10 серпня 2022 року, а заборона імпорту нафти почне діяти 31 грудня 2022 року.

11:20. ЗСУ знищили 38850 російських загарбників

За 148 днів війни росія в Україні вже втратила 38850 військових, 1704 танки, 710 БПЛА та 859 артилерійських систем.

Генеральний штаб ЗСУ: Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 21.07 орієнтовно склали:

  • особового складу – близько 38850 (+100) осіб ліквідовано,
  • танків ‒ 1704 (+4) од.,
  • бойових броньованих машин ‒ 3912 (+7) од.,
  • артилерійських систем – 859 (+3) од.,
  • РСЗВ – 251 (+1) од.,
  • засобів ППО – 113 (+0) од.,
  • літаків – 221 (+0) од.,
  • вертольотів – 188 (+0) од.,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 710 (+7) од.,
  • крилатих ракет – 167 (+0) од.,
  • кораблів/катерів – 15 (+0) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 2781 (+6) од.,
  • спеціальної техніки – 72 (+2) од.

Найбільші втрати противник зазнав на Слов'янському напрямі.

10:30. росіяни завдали ударів по Харкову: є поранені та загиблі

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов повідомив, що вранці 21 липня російські окупанти завдали ударів по Харкову, відомо про 21 пораненого та двох загиблих.

«Внаслідок обстрілу одного з районів Харкова російськими Ураганами 19 поранених (пізніше кількість поранених зросла до 21), серед них – одна дитина. На жаль, 4 особи – у важкому стані, 2 людини загинули.

Російський ворог б'є виключно вулицями міста, торговими павільйонами, житловою інфраструктурою. Є влучання у житловий будинок, де розміщувався приватний стоматологічний кабінет. Усередині приміщення людей не було.

Постраждали виключно громадянські люди та мирна інфраструктура: авто, торгові павільйони, житловий будинок, де на 1-му поверсі розташована стоматологічна клініка, громадський транспорт.

08:30. Глава ЦРУ: путін помиляється, якщо думає виграти війну на виснаження в Україні

Глава ЦРУ Вільям Бернс заявив, що путін помиляється, якщо думає, що зможе виграти війну на виснаження в Україні (Sky News).

Бернс сказав, що російський президент помилиться, вважаючи, що він може виграти криваву війну на виснаження проти України, як раніше було доведено, що він помилявся, вважаючи, що його війська можуть захопити Київ протягом перших днів вторгнення.

За його словами, путін прорахувався зі своїми початковими планами вторгнення, не зумівши захопити Київ блискавичним ударом, і знову не має рації: «Він наполягає на тому, що Україна — не справжня країна, а справжні країни дають відсіч».

Також глава ЦРУ заявив, що путін «ймовірно, занадто здоровий», спростовуючи чутки про серйозне захворювання російського президента, наприклад, рак: «Наскільки ми можемо судити, він, ймовірно, занадто здоровий. Це неофіційне судження розвідки».

07:00. Зведення Генштабу: ЗСУ відігнали ворога від Вуглегірської ТЕС

Російські загарбники вели штурм Вуглегірської ТЕС, проте українські захисники змусили ворога вдатися до втечі.

05:00. Аналітики прогнозують кульмінацію російського наступу у Донецькій області

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що кульмінація поточного наступу росіян на Донеччині може закінчитися до спроб захоплення Слов'янська або Бахмута.

ISW: Нинішній російський наступ може призвести до обмежених нових територіальних здобутків на Донбасі на північний схід від шосе E40, але, ймовірно, завершиться до захоплення Слов'янська або Бахмута.

За останні кілька тижнів російські війська не досягли значних успіхів у напрямку Слов'янська або вздовж Сіверсько-Бахмутського виступу і продовжують знижувати свою наступальну міць у локальних боях за невеликі та відносно неважливі населені пункти по всій Донецькій області. Нині російським військам важко просуватися щодо малозаселеної та відкритої місцевості.

Як прогнозує ISW, російські війська зіткнуться з місцевістю, яка буде набагато сприятливішою для українських захисників, чим ближче вони просунуться до E40 навколо Слов'янська та Бахмута.

Це пояснюється щільністю населення та забудованістю цих територій. Тому нинішній російський наступ на Донбасі найімовірніше досягне кульмінації десь уздовж E40 ще до того, як окупанти зможуть увійти до Слов'янська та Бахмуту.

02:30. ОК Південь: ЗСУ завдали 10 авіаційних ударів по ворогові

Українські захисники на південних рубежах завдали ворогові 10 ударів з повітря – вертольотами, бомбардувальниками та штурмовою авіацією.

Оперативне командування Південь: «Силами посиленого взводу противник намагався провести контратаку в напрямку Андріївки, а в районі Лозового зробив спробу відновити втрачене становище. Успіху не було. Двічі парами Мі-8 ворог завдав авіаційних ударів по Потьомкіному та поблизу Ольгіного. Наших втрат немає.

Сили Оборони України завдали 10 авіаційних ударів по ворогові. З них 3 вертолітні та 7 із застосуванням бомбардувальників та літаків штурмової авіації. 5 разів уражені ворожі опорні пункти, 3 рази – скупчення живої сили та техніки на Херсонщині, двічі потрапили до складів боєприпасів у Миколаївській та Херсонській областях».

01:00. Зеленський: російський терор має програти

00:00. Початок 148-го дня війни, 21 липня

Все события войны:
Хронология войны по дням

Онлайн-трансляція українського телемарафона

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.