Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 липня 2022, 17:14
148
0

Настільний теніс та ставки: особливості, плюси та недоліки

Особливості, плюси та недоліки ставок на настільний теніс

| Оновлено 18 липня 2022, 17:14
148
0
Настільний теніс та ставки: особливості, плюси та недоліки

Настільний теніс – один із давніх видів спорту. Він не такий вже популярний, достатньо порівняти з "великим" своїм побратимом, не кажучи вже про такі види спорту, як хокей з баскетболом, і тим більше з футболом. Але все ж таки свою аудиторію пінг-понг має. І чимала її частина розглядає ці ігри як непогану нагоду, щоб заробляти гроші, причому досить стабільно. Добре, що спортивні ставки у рамках цієї дисципліни приймають практично всі букмекери.

Настільний теніс, незалежно від того розряду, в якому проводиться змагання - це поєдинок, що проходить у швидкому темпі. Через це досить складно, особливо недосвідченим гравцям, складно розміщувати ставки у режимі "лайв". З іншого боку, і букмекеру потрібно реагувати на події, що розвиваються, що проходять вкрай стрімко, і можуть недостатньо оперативно змінювати котирування - є шанс знайти "валуйні" варіанти, використовуючи цю "інерцію".

Ставити на настільний теніс досить зручно – більшість серйозних турнірів високого рівня транслюються хоча б одним із букмекерських сервісів, причому безпосередньо у прямому ефірі. Так гравці мають можливість, особисто стежачи за матчами, забезпечувати собі максимально якісний розбір суперників.

Матчі настільного тенісу проводитимуться у кількох форматах, і бажано знати регламент турніру, до якого належить подія. Може вистачити і 2-х перемог у сетах, але іноді потрібно набрати 4 перемоги у партіях. Букмекер про це може і не повідомляти, тому краще самостійно уточнювати цей момент.

У парі на пінг-понг є низка переваг

Великий вибір матчів. На щоденній основі організовують сотні матчів різних турнірів, і на більшість з них можна знайти котирування;
Непогані розписи у більшості контор. Букмекери вже розробили пристойний набір різних ставок. Отже, будь-яка категорія гравців, від новачків і до досвідчених фахівців, знайде в загальному переліку щось під свій смак та запити.
Швидка гра. У настільному тенісі немає таких затяжних розіграшів, як у великому, все буває швидко навіть там, де переможцю необхідно взяти 4 сета. Тож швидко виходить розрахувати ставку. І за день, за бажання, можна розмістити чимало парі.
Є, безперечно, і мінуси. Основний з них - дуже швидко змінюються події. І потрібна неабияка вправність, а також вміння чітко оформляти парі, щоб не допускати образливої ​​помилки.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.