Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 липня 2022, 15:03
90
0

ММА: особливості виду спорту та ставок на змішані єдиноборства

Неймовірна популярність виду спорту: як робити ставки на ММА

| Оновлено 18 липня 2022, 15:03
90
0
ММА: особливості виду спорту та ставок на змішані єдиноборства

Змішані єдиноборства нещодавно почали розглядати не стільки як видовище, шоу, але як повноцінний, індивідуальний вид спорту. Але зараз завдяки унікальній видовищності ММА розглядається як дисципліна, що поступово замахується на пальму першості серед індивідуальних видів, наступаючи на позиції великого тенісу і свого родича, одного з предків - боксу.

Практично щотижня у єдиноборствах є якісь бої. А щотижня, у вихідні, під егідою UFC проводяться цікаві турніри, наповнені безкомпромісними поєдинками, в яких вистачає сенсацій. До речі, на провідні ролі поступово виходять вітчизняні спортсмени, серед яких є чимало справжніх чемпіонів. Не дивно, що кількість глядачів, зокрема й у нас, зростає. А з ним зростає і обсяг ставок.

Експерти впевнені: єдиноборства, як і інші індивідуальні види спорту, - відмінна ніша для того, щоб намагатися реалізовувати себе в ролі гравця на ставках, беттора. Вловивши тенденцію, букмекерські контори все активніше пропонують розпис на матчі, причому вона стає дедалі ширшою та цікавішою. А Паріматч і взагалі має статус офіційного беттинг-партнера UFC, і ця компанія взагалі регулярно вистрілює спецпропозиціями на заклади, пов'язані з ММА. Та й її конкуренти пропонують лінію на поєдинки в октагоні, що проходять вже й у не топових змаганнях.

Багато хто, граючи з подіями зі світу ММА, вважають за краще робити це у лайві. Спочатку букмекери хитрували, забезпечуючи трансляцію, але не всього бою, а лише його певної частини, наприклад, 1-го раунду. Розрахунок був очевидний: гравець зацікавиться і, зробивши якісь свої висновки, розмістить заклад. Втім, досвідчені гравці радять на цьому не обмежуватися - як і скрізь, перед тим, як ставити, потрібно обов'язково проводити максимально повний аналіз, спрямований на те, щоб розібратися з сильними і слабкими сторонами обох суперників. Тільки так можна зрозуміти, що з подій є перспективним для прогнозу. А трансляція онлайн – це лише спосіб підтвердити чи скоригувати свої викладки.

За рідкісними винятками, стандартно бій у "восьмикутнику" в івентах UFC тривають 5 раундів, кожен з яких тривають по 5 хвилин (хоча є турніри, де тільки 3, і потрібно знати, за яким регламентом проводять саме це змагання). Причому під час останнього раунду лінію букмекер може і заблокувати. Втім, часто результат визначається не після всіх раундів, а в ході бою – нокаут, у тому числі технічним, рішенням суддів тощо – до речі, практично завжди таке є у розписі.

 

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 9
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)
Хокей | 15 квітня 2024, 07:00 2
Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)

Команда Бобкіна проведе турнір у Данії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.