Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2022, 13:18
9634
6

До Фенербахче з низького старту. Динамо Київ поступилось Антверпену

Команда Мірчі Луческу готуватиметься до гри проти «Фенербахче» на тлі поразки

| Оновлено 16 липня 2022, 13:18
9634
6
До Фенербахче з низького старту. Динамо Київ поступилось Антверпену
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» вже наступного тижня розпочне для себе європейські пригоди зразка сезону-2022/23, тому перед першим матчем проти турецького «Фенербахче» в кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА команді Мірчі Луческу було потрібно завершити велику частину підготовчих зборів. За майже місяць плідної роботи «біло-сині» встигли зіграти проти багатьох представників Швейцарії, яких зрештою замінив французький «Ліон», від подвоєного протистояння проти якого минуло лише три дні.

Вирішальну крапку українському колективу в цій частині підготовки довелось встановлювати під час протистояння проти бельгійського «Антверпена», який має довгу історію. На сьогоднішній день цю команду очолює нідерландець Марк ван Боммел, тому кияни мали рідку нагоду зустрітись із славетним колишнім півзахисником та його підопічними, що в минулому сезоні посіли підсумкову четверту сходинку на внутрішній арені.

Склад від Мірчі Луческу на цю гру був максимально наближеним до основного, проте «Динамо» власноруч створило собі проблеми, коли вже на 7 хвилині гри захисники дозволили Янсену спокійно пробити в дальній кут із правого флангу штрафного. Відігравати пропущений м’яч за невеликих швидкостей гри було настільки складно, що навіть телевізійна картинка залишила нас поза межами подій на полі на кілька хвилин після цього.

«Антверпен» дійсно вдало захищався, тоді як спроби киян побудувати комбінаційну гру на чужій половині поля ні до чого не призводили. Проте ще до перерви українському колективу зрештою вдалось відігратись шляхом вдалого підбирання перед чужим штрафним від Сидорчука, яке завершилось вирішальним пострілом Віктора Циганкова.

Поперерві на поле з’явились одразу чотири виконавці «Динамо», які б мали допомогти команді здійснювати більший тиск на захист суперників, але зрештою нічого доброго з намірів Луческу пришвидшити гру не вийшло. Навпаки, помилка Дениса Попова на 69 хвилині, коли захисник незграбно спробував відібрати м’яч у Бенсона перед власним штрафним, завершилась пострілом від постраждалого зі стандарту в праву дев’ятку. Денис Бойко тільки-но з’явився на полі, проте вже мусив витягати з сітки дуже симпатичний удар.

Відігратись «Динамо» в цій грі так і не спромоглось, та й навіть справжніх гольових моментів у другому таймі фактично не мало. Додаткові кадрові рішення від Луческу дозволили гостям лише більше тримати м’яч на чужій половині, але на цьому креатив у нападі від них себе вичерпав.

Наступний матч київське «Динамо» проведе 20 липня – у Лодзі з турецьким «Фенербахче». 

Товариський матч. 

«Антверпен» – «Динамо» Київ - 2:1

Янсен, 7, Бенсон, 71 – Циганков, 40

 Ванат, 73, Шепелєв, 85

«Антверпен»: Бутез – Пачо, Краснічі, Алмейда, Де Лает – Мійосі (Вермерен, 77), Геркенс (Валенсія, 77), Альхассан, Наінгголан (Скотт, 63) – Бенсон (Фрей, 77), Янсен (Баліквіша, 77).

«Динамо» Київ: Бущан (Бойко, 63) – Дубінчак (Вівчаренко, 79), Забарний (Попов, 46), Сирота (Боль, 88), Караваєв (Кендзьора, 63) – Сидорчук (Андрієвський, 46), Шепелєв – Вербич (Ванат, 46), Гармаш (Шапаренко, 46), Циганков (Антюх, 79) – Супряга (Бєсєдін, 63).

Стадіон: «Босейлстадіон» (Антверпен, Бельгія).

АНТВЕРПЕН - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 20°C

Події матчу

71’
ГОЛ ! М'яч забив Мануель Бенсон (Антверпен).
40’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (Динамо Київ).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Вінсент Янссен (Антверпен).
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VK-Sport
Буяльський мабуть отримав відпочинок. Буду дуже здивований якщо в старті вийде Гармаш.
stalevar1250
Играют они, а стыдно мне 😆😆
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Левченко
Отстой, стадо баранов неспособных.