Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 липня 2022, 16:41
9672
3

Антверпен – Динамо Київ. Прогноз і анонс на товариський матч

Фінальний акорд виснажливих зборів

| Оновлено 19 липня 2022, 16:41
9672
3
Антверпен – Динамо Київ. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Динамо Київ

У п'ятницю, 15 липня, в Антверпені на стадіоні «Босейлстадіон» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють бельгійський «Антверпен» та «Динамо» з Києва. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Антверпен


За підсумками минулого розіграшу вкрай заплутаної системи бельгійської Ліги Жюпіле «Антверпен» виявився головним аутсайдером серед четвірки команд, що лідирувала, проте все одно отримав право брати участь у кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. До речі, уже незабаром, 21 липня, «величні» так само, як і майбутні суперники, почнуть для себе єврокубковий сезон протистояннями проти «Дріти» з Косова.

Виходячи з результатів чотирьох попередніх контрольних поєдинків, колектив відомого в минулому футболіста Марка ван Боммеля посилено готується до вирішального ривку в осінню частину міжнародного турніру. У суперниках у «Антверпена» встигла побувати навіть збірна країни-господарки майбутнього чемпіонату світу, Катару, проте саме ця гра стала єдиною, у якій бельгійський колектив за час міжсезоння не здобув перемогу (2:2). У протистояннях проти «Зальцбурга» (2:1), «Мехелена» (4:0) та «Гогстратена» (9:0) у плані результату гри виявилися більш успішними.

Динамо Київ


Географія літніх зборів для команди Мірчі Луческу була вкрай скромною та географічно зосередженою неподалік Швейцарії, де й базувалося київське «Динамо». Варто врахувати, що через початок чергового витка агресії проти України «біло-сині» свою останню офіційну гру проводили ще у грудні минулого року, тому про їхні кондиції говорити завжди непросто. Румунський фахівець має чергову можливість провести експерименти зі стартовим складом, ось тільки чи мають вони сенс, якщо до години «X» залишається зовсім мало часу?

Міжсезонну кампанію київського Динамо після чергової міжнародної паузи можна все ж таки назвати успішною. Команді не вдалося забезпечити собі смугу перемог хоча б на рівні з майбутнім опонентом, а в останньому наразі протистоянні проти французького «Ліона» український колектив зазнав поразки (0:3). Змішаний склад команди Петера Боша, яка навіть не обтяжує себе участю в єврокубках цього сезону, виявився на старті своєї підготовки сильнішим за колектив, який останнім часом не виходить з тренувального процесу – перед великими матчами такий факт змушує замислитись.

Орієнтовні склади


«Антверпен»: Бутез – Вайнз, Сек, Алмейда, Пачо, Батай – Харун, Юсуф – Міюші – Фрей, Саматта.

«Динамо» Київ: Бущан – Караваєв, Забарний, Попов, Кендзьора – Сидорчук – Циганков, Шапаренко, Буяльський, Вербич – Бєсєдін.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі невелика перевага може опинитися на боці українського колективу. Нашою ставкою буде позиція Фора (0). «Динамо» Київ з коефіцієнтом 1.77 за лінією Parimatch.

15 липня, п'ятниця

«Антверпен» – «Динамо» Київ
Антверпен. «Босейлстадіон». 21:00
АНТВЕРПЕН – ДИНАМО КИЇВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch  
  • 2.80
  • 3.64
  • 2.45
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
terhoha
Бєсєдіна недофутболіста деревяного гнать з Динамо сраною мітлою, разом з Супрягою.