Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 липня 2022, 13:53
1688
0

Подвійний шанс у футбольних ставках

Що таке подвійний шанс і як його застосовувати у футбольних парі?

| Оновлено 11 липня 2022, 13:53
1688
0
Подвійний шанс у футбольних ставках

Футбол – це популярна спортивна гра, предмет для мільйонів ставок на щоденній основі. Не дивно, що головною темою, навколо яких крутиться основна частина парі, при всьому багатстві вибору - це результат поєдинку. І серед інших варіантів можна використати подвійний шанс.

Подвійний шанс у розумінні футбольних, спортивних ставок - вид парі, за якого прогноз потрібно робити не на 1, а на 2 варіанти результату матчу. Це, свого роду, антипод традиційної ставки, коли беттор зупиняє вибір на 1-му конкретному результаті - тут він грає проти 1-го варіанту результату матчу, фактично перекриваючи 2 інших. Звичайно ж, це можливо тільки у футболі, а не, наприклад, у тенісі, де "або", хтось переможе в будь-якому випадку, а нічиїх не буває.

Існує лише 3 види ставок на подвійний шанс.

  • 1Х – ставка проти того, що переможуть гості. Для її проходу, звичайно, вистачить і варіанта з виграною господарями зустріччю. Але цілком достатньо буде, якщо трапиться нічия.
  • Х2 - протилежний варіант, тобто парі проти перемоги приймаючої сторони. Ставка зайде, якщо гості зможуть виграти цей поєдинок, або навіть на табло зрештою зафіксують нічийний, мирний рахунок.
  • 12 - це подвійний шанс проти нічийного результату. Тут головне, щоб суперники не виявилися в підсумку рівними, щоби будь-яка команда, не важливо, господарі чи гості, але здобули перемогу.

До речі, 12 – це досить популярний варіант, хоч і здається екзотичним. Це пояснюють тим, що гравці не схильні прогнозувати нічию, на їхню думку, шанси на перемогу завжди у команд, навіть у аутсайдера пари, найчастіше вищі, ніж на те, що глядачі побачать рівний рахунок на табло. До речі, букмекери теж схиляються до такого. І рідкісні, по суті, унікальні випадки, коли коефіцієнт на нічию нижчий, ніж на чиюсь перемогу. Щоправда, і "12" - це "подвійний шанс" із найнижчим коефіцієнтом серед усіх варіантів.

Варіанти 1Х з Х2 вважаються страховими аналогами близьким їм за стилем парі – на перемогу відповідно господарів та гостей при форі 0, коли передбачається за нічиєї опції повернення суми парі. З одного боку, ймовірність виграшу завжди вища, ніж за П(0). Наприклад, нічия 1-1 при форі просто розраховується поверненням, а за 1Х (як, втім, і Х2), виходить, що "подвійний шанс" зайшов. Але за це, звичайно, доводиться платити явно нижчим коефіцієнтом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шатернікова пояснила, чому Ломаченко мовчить про війну в Україні
Бокс | 10 травня 2024, 13:10 11
Шатернікова пояснила, чому Ломаченко мовчить про війну в Україні

Український боксер є досить закритою людиною

Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи
Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39
Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.