Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 липня 2022, 13:15
922
0

Стратегії ставок на FIFA

Які види стратегії ставок на ФІФА виділяють? Які види стратегії ставок на ФІФА виділяють?

| Оновлено 11 липня 2022, 13:15
922
0
Стратегії ставок на FIFA

FIFA стала справжнім спортом, хай і із приставкою "кібер". І, особливо після карантину, став ще й серйозною темою для ставок. Настільки, що дисципліна настільки зацікавила сильних гравців, що ті розробили ряд спеціальних моделей беттинга, що допомагають розміщувати ставки прибутково, на середній та далекій дистанції.

Стратегія Верта

При цьому є навіть 4 сценарії, за яких потрібно використовувати цю модель, але конкретний її варіант.

Якщо рахунок не відкритий до 20-ї "хвилини" гри, потрібно ставити на "тотал більше 2,5 голів" - але тільки якщо в цей момент коефіцієнт не опускається нижче за позначку в 2,1.
Можна почекати до 40-ї "хвилини" – якщо все ще залишається 0-0, то можна розмістити парі на "ТБ 1,5". Але тільки якщо коефіцієнт на це вже досягне позначки 2,3.
Якщо за перші 25 хвилин суперники забили вже тричі, ставимо на "більше 5,5 голів". Причому не дуже важливо, як це котирується - все він не буде "сміттєвим".
Поки зберігаються нулі на табло у 2-му таймі, варто почекати, поки коефіцієнт на "більше 0,5 голів" не "проб'є" позначку 2,0, скільки б не залишалося часу.
При поразці вибирається наступний поєдинок і використовується аналогічний сценарій "наздоганом".

Стратегія на голи в обох таймах

Ця тактика використовується у лайв-ставках. Чекаючи приблизно 20 "хвилин" ігрового часу, якщо рахунок не відкритий, гравець використовує цю опцію для ставки. Вимога одна: коефіцієнт на подібний результат має досягти 1,80. За підрахунками гравців, що захоплюються цим ринком, близько 70% таких ставок є "прохідними", що дає надію на стабільний "плюс" банку хоча б на дистанції.

Стратегія пенальті у FIFA

У цій стратегії необхідно визначитися з лідером (тут просто - його перемога повинна оцінюватися приблизно 1,3) і ставити нею. Як і в реальному футболі, у FIFA 11-метрові б'ються серіями по 5 ударів, які завдають команди по черзі. Якщо фаворит не забиває першим ударом - і потрібно встигнути поставити, коли коефіцієнт на його перемогу підстрибує до 1,8 і вище. В даному випадку особливу роль відіграє швидкість реакції та наявність можливості дивитися хороший стрим. Так що досвідчені гравці навіть наперед налаштовують опцію, що дозволяють ставити в 1 клік.

Стратегія на тоталізатор у FIFA

У симуляторі FIFA деякі букмекерські контори пропонують на щоденній основі. Іноді навіть створюють кілька тиражів класичного "тото", коли потрібно вгадати результат 9 подій з 15 підібраних. Розуміючи, що віртуальний спорт особливо непередбачуваний і складний у плані аналітики, користувачі віддають перевагу пакетним ставкам, відзначаючи в купоні мінімум 2 вибору кожного результату. Але варто відзначити явний недолік цього варіанта стратегії: необхідність робити великі витрати, адже вибір 2-ї події збільшує суму парі щонайменше вдвічі.

Стратегія «Провантаження»

У цьому випадку чекають ситуацію, коли помітно змінюються коефіцієнти через активні ставки бетторів на певну конкретну подію в кіберфутболі. Бажаючи мінімізувати можливі події, букмекерські контори починають пропонувати знижений коефіцієнт на цю подію. У такій ситуації рекомендують, як і в стандартних спортивних ставках, вибирати в цій ситуації між двома шляхами, ставлячи на подію, що провантажується, або проти неї. Вибір повинен робити сам гравець, в ідеалі, виходячи з власного аналізу зустрічі. Варто пам'ятати, що провантаження залишається лише додатковим індикатором, що відображає те, що відбувається навколо цього поєдинку у сфері ставок у світовому аспекті.

Стратегія «Падав фаворит»

Ця тактика знову вимагає наявності в парі когось явно сильнішого, на перемогу якого коефіцієнт становить не більше 1,5. Гравець чекає, поки фаворит не почав поступатися в поєдинку 0-1 до кінця 30 хвилин гри. Якщо в цей хвилин коефіцієнт на перемогу цієї команди перевищує позначку 2,0, на це і робиться ставка.

Стратегія «Обидві заб'ють – ні»

Цю тактику перенесли із реальних футбольних матчів. Але вона цілком прохідна у деяких турнірах деяких версій гри, наприклад, гравці її використовували у Лізі Європи в рамках FIFA 17. Плюсом стратегії називають використання високих коефіцієнтів. Ретельно вибираючи пари, щоб досягти мінімум 50% прохідності та використовуючи для ставки не більше 1/20 від банку (класичний "флет"), можна досягти результатів досить швидко.

Стратегія ставок на більше 2,5 та більше 0,5 у кіберфутболі

Взагалі в кіберфутболі часто використовують різні варіанти ставок на результативність - але все ж таки використовувати повноцінну систему, тобто повноцінну стратегію. Гравцям рекомендують ще у форматі прематч ставити на "ТБ 2,5" на поєдинки, де є помітний фаворит, той, чия перемога оцінюється не вище 1,5. У кіберспорті найбільш майстерний супротивник часто громить суперника з великим рахунком, але при цьому до початку зустрічі часто можна знайти коефіцієнт на це на рівні 1,6, а згодом, якщо суперники не поспішають забивати, то котирування починають рости, стаючи все більш привабливими. .. Щоправда, ще треба встигнути розмістити парі, поки хтось не заб'є.

Стратегія з "ТВ 0,5" має на увазі, що можна ставити ще до гри, але на це пропонують низький коефіцієнт, і навіть 1,3 буде знайти непросто. Альтернатива – ставити у "лайві", звичайно, якщо 1-й тайм завершився без голів. Тоді коефіцієнт різко зростає, але всі чудово розуміють, що 0:0 у футбольному симуляторі, і не тільки FIFA, зберігається навіть до перерви вкрай рідко - так що це скоріше ситуативний хід, якщо раптом потрапить на очі зустріч, в якій до 2-го тайма немає голів. Швидше варто використовувати стратегію в прематчі, враховуючи високу прохідність ставок і отримуючи вигоду завдяки паралельному застосуванню фінансових стратегій.

Стратегія «Наздогін»

В даному випадку суттєвої різниці у ставки на FIFA до ладу не відрізняються від гри на реальний футбол. Все звично просто: номінал парі підвищується після програшу, а грають на 1-му тому ж маркеті, нехай і в різних, послідовних іграх. Головне - пам'ятати, що потрібно буде при осічці збільшити суму в 1,5-2 рази, причому, швидше за все, неодноразово.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 23
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.