Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 липня 2022, 18:30
67
0

Плюси та мінуси ставок на володіння м'ячем

Які плюси та мінуси називають експерти в парі на відсоток володіння

| Оновлено 08 липня 2022, 18:30
67
0
Плюси та мінуси ставок на володіння м'ячем

Володіння м'ячем – це один із важливих статистичних показників у футболі. На нього можна розміщувати парі, але це бажано робити тим, хто не поверхово, а добре розуміється на футболі. Як і в інших видів ставок, цей розпис має як позитивні сторони, так і негативні.

Насамперед вважається, що аналіз виглядає далеко не найскладнішим

Не так просто зрозуміти, наприклад, на яку результативність варто чекати від команд - тут завжди залишається фактор випадковості. А ось володіння м'ячем, як правило, у клубів, та й у збірних більш-менш стабільне. Вже подивившись пару матчів, особливо останніх, можна зрозуміти стиль гри команди - вона боротиметься за контроль м'яча, або, навпаки, віддасть перевагу "2-му номеру". До цього потрібно додати розуміння, хто в парі фаворит, і, отже, швидше за все буде "на м'ячі", а хто аутсайдер. За великим рахунком, може вистачити і погляду на статистику крайніх поєдинків і коефіцієнти, хоча, звичайно, завжди бажано приділити максимум уваги підготовці, якщо є час і можливості.

Як правило, коефіцієнти радують своїм розміром

У цій лінії розміри котирувань досить щедрі. Як правило, у різних видах парі є 2 можливі варіанти результату - "більше" - "менше", "пар-непар", перемога 1 або 2 (в плані володіння м'ячем). У таких умовах нерідко непогані прохідні варіанти оцінюються під 2,0.

Букмекери не дуже гарні в цьому питанні

Навряд чи хтось навіть у топових конторах має у штаті аналітиків того, хто б "вузько" спеціалізується саме на цьому ринку. Отже, нерідко виникають по-справжньому цінні, "валуйні" варіанти. І той, хто ретельно готує свої заклади, може на регулярній основі знаходити гідні варіанти.

Обов'язково потрібно пам'ятати і про мінуси ставок на відсоток володіння м'ячем

Це далеко не найпопулярніша лінія, і далеко не на всі футбольні матчі і не у всіх конторах з'являється розпис ставок. І траплялися випадки, коли гравець поспішив готуватися до поєдинку – а в результаті букмекери взагалі вирішили не пропонувати свої варіанти, пов'язані з володінням командами м'ячем. І навіть якщо з'являється розпис, то в ній рідко виходить знайти широку амплітуду варіантів для ставки, "тоталів" і "фор". Далеко не завжди гравець у результаті знаходить серед запропонованих парі те, що його достатньо влаштували б.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бельгія – Румунія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Футбол | 22 червня 2024, 19:05 16
Бельгія – Румунія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Несподіваний лідер групи Е зустрінеться з її фаворитом

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22 червня 2024, 06:25 107
Уже воїни, але ще не герої

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко – про першу перемогу України на Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.