Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 червня 2022, 12:05
357
0

ВИШНЯК: «Такої залежності від легіонерів, як була раніше, в УПЛ немає»

Наставник «Колоса» зміг знайти плюси у зменшенні кількості іноземних гравців в Україні

| Оновлено 30 червня 2022, 12:05
357
0
ВИШНЯК: «Такої залежності від легіонерів, як була раніше, в УПЛ немає»
ФК Колос. Ярослав Вишняк

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк поділився своєю думкою щодо різкого зменшення кількості легіонерів в українському чемпіонаті, пов'язаного з війною в нашій країні.

«Зараз непогані легіонери були у Полтаві, в Дніпрі, в Зорі, у Шахтарі, звичайно. Трохи менше їх було в Динамо. Але, знову ж таки, не можна сказати, що там лише одні легіонери грали. Немає таких клубів, у нас всюди були українські гравці. Були клуби, де легіонери допомагали їм грати, це моя особиста думка. Але такої залежності від легіонерів, як була, наприклад, у 2014 році, коли поїхали легіонери, і ми казали, що все пропало, немає.

Потихеньку з'явилися наші українські гравці, зараз багато гравців поїхало за кордон. Зараз ми всі вболіваємо за збірну, всім подобається якість гри. Видно, що у нас є футболісти, які вміють працювати з м'ячем, знають, що робити на полі. У чомусь програєш, а в чомусь це буде плюс для нашого футболу.

Подивіться, які тренери залишилися працювати. Вернидуб, Григорчук, Кучук, Луческу, Йовічевіч, Скрипник. Це люди, які вміють працювати з молодими гравцями. Можливо, в цьому є плюс і з'являться нові гравці, якими ми так само будемо пишатися», - сказав Вишняк.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.