Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2022, 06:08
11921
0

Не втримали перевагу. Динамо Київ розпочало збори в Швейцарії з нічиєї

Команда Мірчі Луческу втратила переможний рахунок за ходом другого тайму

| Оновлено 28 червня 2022, 06:08
11921
0
Не втримали перевагу. Динамо Київ розпочало збори в Швейцарії з нічиєї
ФК Динамо Київ

Навіть у тих ситуаціях, коли стосовно долі наступного розіграшу національної першості можна стверджувати тільки те, що він зрештою відбудеться, проведення контрольних зборів є невід’ємною частиною підготовки для будь-якої команди. Київське «Динамо» вирішило цей процес поєднати в часовому просторі ще й з черговою благодійною акцією на підтримку народу України, яка зазнає чергового витку агресії в свій бік, через що навіть зустріч проте друголігового середняка швейцарського футболу, «Івердон-Спорт», була доволі знаковою.

У тренерського штабу «біло-синіх» наразі розв’язані руки щодо формування стартового складу, тож не дивно, що Мірча Луческу вирішив використати одразу кілька юних виконавців із перших хвилин звітної гри. Господарі поля грали в достатньо виваженій манері, тому з адаптацією на полі в тих же Боля, Кравченко та Цитаїшвілі особливих труднощів не виникало. Не мав особливих нагод для того, аби вступати до гри й Руслан Нещерет на лінії воріт.

Оскільки опоненти не виявляли намірів пручатися, до кияни швидко зуміли провести гольову атаку. На 14-й хвилині Яцик вдало зачепився за підбирання на підступах до чужого штрафного, після чого видав упевнений сольний прохід до лівого кута карного майданчика з завершальним пострілом під дальню стійку. Результативний удар виявився настільки несподівано вдалим, що публіка на трибунах навіть забарилась із реакцією на нього.

Подальший хід першого тайму був доволі прогнозованим: господарі намагалися розгойдати оборону «Динамо», проте контроль м’яча був не найбільш сильним компонентом їхньої гри. Гості натомість намагалися протиставити зі свого боку повільний розіграш на чужій половині, тож загалом на полі спостерігалася повна рівновага за створенням гольових нагод.

Після перерви Мірча Луческу суттєво змінив склад своєї команди, тож кияни почали грати в більш авантюрному стилі. На початку це зумовило створення гольових нагод убік воріт швейцарської команди, однак відсутність реалізації запустила в дію добре відоме футбольне правило. «Динамо» на 71-й хвилині пропустило гол фактично з нічого, коли одним вдалим пасом через центральну зону вивели на ударну позицію Бейєра, а той зіпсував настрій Бойку.

Жодна з команд після того більше не мала бажання створювати гольові нагоди, хоча часу для того в них без усіляких сумнівів було достатньо. Утім, ризикувати на старті зборів «біло-сині» не вважали за потрібне. 

Наступний контрольний матч київське «Динамо» проведе проти швейцарської «Лозанни».

Товариський матч. 

«Івердон-Спорт» – «Динамо Київ» - 1:1

Бейєр, 71 – Яцик, 14

«Івердон-Спорт»: Мартін – Созье, Хайрович, Бердайє – Кабакалман – Телер, Лусуена, Фарге, Малула – Коне, Хотьє.

«Динамо» Київ (1-тайм): Нещерет – Дубінчак, Біловар, Боль, Кравченко – Антюх, Цитаїшвілі, Буяльський, Шепелєв, Яцик – Бєсєдін.

«Динамо» Київ (2-тайм): Бойко – Вівчаренко, Боль (Дячук, 65), Бурда, Тимчик (Малиш, 83) – Гармаш, Андрієвський (Царенко, 65) – Н. Волошин, Буяльський, В. Волошин – Ванат.

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Стадіон: «Stade Municipal» (Івердон-ле-Бен, Швейцарія).

ІВЕРДОН-СПОРТ - ДИНАМО КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Події матчу

14’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Яцик (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.