Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 червня 2022, 12:17
103
0

Стратегія на подач у тенісі

Спеціальна стратегія на гравця, що подає

| Оновлено 24 червня 2022, 12:17
103
0
Стратегія на подач у тенісі

Одним із головних аспектів у тенісі має подача. За статистикою, саме той, хто її виробляє, і виграє найчастіше розіграш. Причому може це зробити ейсом, коли суперник навіть не встигає відреагувати на потужну подачу. Другий варіант - захопити ініціативу та отримати перевагу у подальшому розіграші. Очевидно, що у чоловіків, що просто фізично сильніший, фактор подачі має велику роль, хоча є й жінки, що славляться ейсами. У будь-якому випадку, в тенісі, особливо чоловічому, є спеціальна стратегія на гравця, що подає.

Суть у стратегії на подачі - проста

Грають її лише у лайві, обираючи ставку на виграш певним тенісистом гейму. І, спостерігаючи до кінця попереднього розіграшу, беттор оформляє парі, що в наступному виграє тенісист, що подаватиме.

Коефіцієнти порівняно невисокі, і потрібно ретельно вибирати подію

Всім відомо, що подача – це козир, який може використовувати навіть не найсильніший тенісист. І, звичайно, на цьому ринку складно знайти події з коефіцієнтом 2,0 – навпаки, вони повинні бентежити. Скоріше доведеться працювати з котируваннями на рівні 1,1-1,2. Але, головне, брати своє, обираючи того тенісиста, у якому впевнені, що він стабільно бере гейма на власних подачах.

Ставка на гравця, що подає вимагає не найважчої, але ретельної підготовки

Благо, зараз не потрібно вести свою картотеку та записувати дані по ходу матчів. Вистачає спеціалізованих сайтів, де відображено актуальну, перевірену тенісну статистику. Там обов'язково шукають кандидатів

1. Відсоток виграних геймів на своїй подачі геймів

Причому з акцентом на тому факторі, на якому покритті це робилося, і в який відрізок сезону тенісист був у цьому компоненті сильний, а де слабкий. Особливо важлива поточна форма, тож левову частину уваги приділяється останньому місяцю-двом виступам.

2. Відсоток набраних очок на 1-2 подачах

Оскільки матчів найчастіше вистачає, краще не ризикувати. Якщо у тенісиста, за статистикою, відсоток виграшів опускається нижче 75 при першій і нижче 50 при другій подачі, його краще проігнорувати і вибрати для парі іншу подію.

3. Статистика брейк-пойнтів

Під брейк-пойнтом розуміють момент у геймі, коли суперник має шанс взяти гейм прямо на подачі суперника, коли його відокремлює від виграшу 1 успішний розіграш. Наприклад, це 30:40 та подача першого тенісиста. Цей показник важливий, як він демонструє психологічну готовність, вміння в критичний момент зіграти надійно, спокійно, домогтися свого. Експерти радять обирати в стратегії на гравця, який подає тих тенісистів, що відіграють не менше 60% брейк-пойнтів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 17
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва
Футбол | 09 травня 2024, 12:03 0
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва

Уродженець Донецька виявився затребуваним клубом із рідного міста

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.