Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 20 червня 2022, 03:46
286
0

Андрій СТОЛЯРЧУК: «Проти Уельсу збірна України провела хороший поєдинок»

Коментатор – про поразку команди Олександра Петракова в головному матчі року

| Оновлено 20 червня 2022, 03:46
286
0
Андрій СТОЛЯРЧУК: «Проти Уельсу збірна України провела хороший поєдинок»
Getty Images/Global Images Ukraine

Коментатор телеканалів «Футбол 1/2/3» Андрій Столярчук прокоментував поразку команди Олександра Петракова від Уельсу (0:1) у фіналі плей-оф кваліфікації ЧС-2022.

«З одного боку, не вдалося виконати основне завдання - вихід до фінальної частини Чемпіонату світу. Але з іншого боку, якщо говорити про якість гри, то вона мене приємно здивувала. Матч проти Шотландії - це взагалі найкращий поєдинок під керівництвом Петракова. Проти Вельсу ми дуже гідно виглядали, провели хороший поєдинок. Ми фактично за всіма футбольними канонами переграли суперника. Десь не пощастило. Проте це матч, за який не соромно. Команда провела дуже хороший поєдинок.

Мені здається, що на дуже хорошому функціональному рівні наша команда провела два матчі кваліфікації, а також ігри з Ірландією та Вірменією. Провели краще, аніж я очікував. Психологічно не вистачило нас на останній матч. Найбільший такий сум, найгірший такий післясмак, тому що проти цієї збірної Ірландії ми зобов'язані були достатньо легко брати три очки.

Про фізичну втому можна було б говорити в контексті другого тайму, але хлопці грали стоячи з перших хвилин. Про фізичну втому на 10-й хвилині, мені здається, некоректно говорити. Матч засмутив, тому що недооцінили суперника, психологічно вийшли не готовими. І, на жаль, втратили два очки», - пояснив Столярчук.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.