Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 червня 2022, 18:47
69150
7

Екс-капітан збірної росії: Не можу зрозуміти Тимощука. Ми причетні до війни

Ігор Денисов – про колишнього одноклубника

| Оновлено 17 червня 2022, 18:47
69150
7
Екс-капітан збірної росії: Не можу зрозуміти Тимощука. Ми причетні до війни
championat.com. Анатолій Тимощук та Ігор Денисов

Екс-футболіст «Зеніта» Ігор Денисов поділився думкою про колишнього одноклубника Анатолія Тимощука, який продовжив працювати у пітерському клубі після початку повномасштабної російсько-української війни.

– Чому мовчить Тимощук?
– Взагалі зрозуміти не можу. Я брав з нього приклад. Я не знаю, чи впливають так сильно гроші, я не можу влізти в чужу голову. Він – порядний, офігенний хлопець. Просто топ, машиною був. Я стільки хорошого брав від нього.

– Як відреагував на рішення УЄФА про відсторонення російських клубів і збірної?
– Я вважаю, що це правильно. Ви, я і всі тут (в росії - прим.) причетні до того, що відбувається (в Україні - прим.). Ми всі причетні до цього. Ми вибираємо владу.

Треба припинити те, що зараз відбувається. А припинити можна через щось таке жорстке по відношенню до нас. Ми всі сміємося, що це не допоможе, що це все дурниця, але футбол наш скотився дуже далеко. Пропустимо єврокубковий сезон – буде ще гірше. Те, що відбувається, – це жах.

– У чому ти звинувачуєш саме себе?
– У тому, що розв'язалася ця ситуація. Ми не можемо донести до уряду нашу точку зору. Я повністю переконаний, що це неправильно, але не кажу цього. Тільки сьогодні. Але від того, що я буду говорити, що це неправильно, нічого не зміниться. Якщо будуть говорити тисячі, мільйон – теж нічого не зміниться. Тільки коли всі 150 мільйонів будуть розуміти, що це неправильно, тоді щось зміниться. Якщо наша країна зайшла туди, то це наша спільна провина.

Оцініть матеріал
(716)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Несподівано, зауважав
nomah2
Неочікувано від Денисова .
sokolyk
Країна рабів! Нічому вас історія не вчить! Як ви зібралися завойовувати наш волелюбний народ??? Люди навіть під автоматами (Херсон, Мелітополь - яскравий приклад) виказують свою громадянську позицію! А деякі ще й знищують орків потроху. У вас нема ніяких шансів!