Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 червня 2022, 11:03
1095
0

Олег АВДИШ: «Верес із 24 лютого не платить футболістам гроші»

Футбольний агент – про проблеми рівненського клубу

| Оновлено 16 червня 2022, 11:03
1095
0
Олег АВДИШ: «Верес із 24 лютого не платить футболістам гроші»
Instagram. Олег Авдиш

Футбольний агент Олег Авдиш розповів про зарплати в клубах УПЛ. За його даними, деякі команди знаходять компроміси з гравцями, але у рівненському «Вересі» гравці не отримували грошей із початку війни.

«Те, що я знаю, практично жоден клуб УПЛ не платить повністю гравцям зарплату. Також, за моєю інформацією, букмекери припинили спонсорські виплати. Кожен клуб десь намагається йти на компроміс із гравцями. За моєю інформацією, хтось платить 20%, хтось 30%, а хтось 50%.

Але є такі клуби, наприклад, як «Верес». Люди декларують якісь повітряні замки. Вихід на IPO, знімають серіал із Дімою Поворознюком. Начебто, ось флер такий навколо клубу яскравий та позитивний. Але я всім рекомендую, хто захоплюється «Вересом», поїхати та подивитися, де вони живуть, це, до речі, відображено у серіалі, де вони тренуються. І дізнатися, які зарплати у гравців.

Це зарплати гравців рівня Першої ліги, і ті ж «Кривбас», «Полісся» та «Металіст» - у них цікавіші умови. Не хочу ображати їхнього президента, але це якийсь сюрреалізм – те, що показується на картинці і те, що всередині клубу.

Я знаю, що з 24 лютого гравцям не заплатили жодної копійки. Навіть офіційна заробітна плата. Поясніть, будь ласка, за що людям жити? Ніхто не говорить, про якісь умови та компроміси… Людям дітей годувати нема на що. Там досвідчена команда, всі мають сім'ї.

Я хочу відверто сказати, я цього не соромлюся, що жоден гравець, інтереси якого я представляю, не грає у «Вересі». Але команда поводиться дуже не солідно в такий тяжкий час. Я розумію, що всі проблеми з бізнесом, я розумію, що є непередбачені ситуації і форс-мажор, але це не людяне ставлення до футболістів.

Я не хейтер «Вереса», але відверто говорю свою думку. Зрозуміло, що гравці, які перебувають у клубі, не можуть сказати свою думку, я незалежна людина, тому й озвучую.

За моєю інформацією, «Колос» знайшов компроміс із гравцями, «Олександрія» шукає компроміс. «Десни» – немає. «Маріуполя» також немає. Щодо решти, хтось у якомусь вигляді платить якісь мінімальні зарплати, хтось платить частину від зарплати, хтось навіть половину, але такої патової ситуації, як у «Вересі»…

НК «Верес» має зарплати від тисячі до трьох тисяч доларів, і це в Прем'єр-лізі. І ці гроші та взагалі жодні гроші не платяться з 24 лютого. Є тоді питання: а навіщо були це IPO, цей серіал, нащо ці понти, якщо ви не можете забезпечити людське ставлення до футболістів?

Я тішуся, що в мене там немає жодного гравця зараз. Є хлопці, з якими ми спілкуємося щодо майбутніх варіантів, але я б туди нікого не влаштовував би», - сказав Авдиш.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.