Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 червня 2022, 12:48
9097
0

WePlay Holding виступить офіційним медіапартнером благодійного матчу

«Gramy dla Ukraine», який проведе Марчін Гортат

| Оновлено 15 червня 2022, 12:48
9097
0
WePlay Holding виступить офіційним медіапартнером благодійного матчу

Благодійна баскетбольна гра, організована ексгравцем НБА Марчіном Гортатом, інвестором Polska Esportowa Liga, відбудеться 16 червня на стадіоні Lodz Atlas Arena у Польщі. Всі кошти від продажу квитків підуть на придбання продуктів харчування, медикаментів та аптечок для Збройних Сил України.

16 червня у польській Лодзі відбудеться благодійний баскетбольний матч «Gramy dla Ukraine» (Граємо за Україну). У рамках заходу всі кошти від продажу квитків будуть передані на підтримку Збройних Сил України, для придбання продуктів харчування, ліків та аптечок. Офіційним медіапартнером матчу виступить українська кіберспортивна медіагрупа WePlay Holding – компанія надаватиме проєкту інформаційну підтримку. Організатором заходу виступає благодійний фонд Marcin Gortat Foundation, створений польським баскетболістом Марчіном Гортатом, що багато років грав у NBA.

Змагання пройдуть у форматі 4х4 між командою Gortat Team та WOJSKO POLSKIE. Команда Gortat Team складається з молодих і талановитих спортсменів, якими опікується Marcin Gortat Foundation. За команду WOJSKO POLSKIE виступатимуть чинні військовослужбовці польської армії.Проєкт реалізується під патронатом Посольства України в Республіці Польща та Кризового координаційного центру при Посольстві України в Республіці Польща. Щоб купити квитки на матч, будь ласка, натисніть тут. Щоб переглянути матч онлайн, перейдіть на цю сторінку . Всі виручені кошти підуть на допомогу Україні.

«Цього року матч має життєво важливу мету – ми будемо грати за Україну. Тільки об’єднавшись, ми зможемо підтримати українців і допомогти їм вистояти. Таким чином, кожен відвідувач отримує одразу дві речі – можливість подивитися баскетбольне шоу та допомагати тим, хто цього найбільше потребує», – каже Марчін Гортат, засновник Marcin Gortat Foundation.

«Цей проєкт є яскравим прикладом того, як стираються межі між кіберспортом та традиційними видами спорту, такими як баскетбол. Попри різні історії та шляхи, наші галузі створюють спільні проєкти, об’єднані однією благородною місією», – коментує Олена Дальська-Латошевіч, директорка з PR та комунікацій WePlay Holding.

Після матчу Фонд Марчіна Гортата поділиться звітами про збір коштів на офіційних каналах фонду.Також WePlay Holding розіграє кілька квитків на матч у своїх соціальних мережах – Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn. Підписуйтесь на сторінки, щоби не пропустити анонс.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати
Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43
Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Луческу може сенсаційно повернутися в Динамо Київ. Відомо, на яку посаду
Футбол | 08 травня 2024, 00:12 16
Луческу може сенсаційно повернутися в Динамо Київ. Відомо, на яку посаду

Мірча може обійняти посаду генерального директора київського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.