Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
954
0

Тарас КАЧАРАБА: «Вийшов красивий гол, який, на жаль, не зарахували»

Захисник збірної України – про перемогу над Ірландією

Тарас КАЧАРАБА: «Вийшов красивий гол, який, на жаль, не зарахували»
Getty Images/Global Images Ukraine

Захисник збірної України Тарас Качараба поділився своїми враженнями про перемогу над Ірландією у матчі Ліги націй.

«Слава Богу, вдалося виграти цей матч, тому що завжди дуже важливо розпочати з перемоги. Щодо мого голу - трохи розчарований, що його не зарахували. Перший гол за національну збірну, ще й такий… Але добре, що ми здобули три очки. Я думаю, що справа була лише в офсайді, тому що я не грав руками, а зіграв у корпус. Можливо, візаві не очікував, що я позаду нього, доволі вальяжно впав. Я вже був націлений на ворота, вийшов красивий гол, який, на жаль, не зарахували.

У перші 10-15 хвилин було присутнє хвилювання через те, що це була перша офіційна гра за національну збірну для багатьох футболістів. На полі було багато молодих гравців. Але всі хлопці впоралися з емоціями. Ми готувалися до гри за цією схемою. Ще протягом підготовки до поєдинків із Шотландією та Уельсом ми моделювали гру суперника при атаці за схемою 5-4-1 або 3-4-3. Ми були ознайомлені. Із кожним дотиком до м’яча наша гра ставала все кращою, хвилювання зникало. Я сподіваюся, що ми втілили в життя все, що було задумано.

Зараз будемо готуватися до наступного матчу. Усі хлопці добре себе проявили. Для тренерського штабу буде головним болем - кого ставити. Я думаю, що всі, хто сьогодні грав, заслуговують грати в наступних поєдинках».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.