Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
931
0

Вадим ШАХРАЙЧУК: «Збірна України зіграє на трьох етапах Єврочеленджу»

Гравці поступово знаходять собі команди в інших чемпіонатах

Вадим ШАХРАЙЧУК: «Збірна України зіграє на трьох етапах Єврочеленджу»
fhu.com.ua

Тренер збірної України з хокею Вадим Шахрайчук розповів про невеликий тренувальний збір, який проводить національна команда.

– Нинішній збір – неофіційний. Коли наша команда буде задіяна в офіційних заходах?

– В умовах війни важко щось планувати, але ми намагаємося це робити. З розумінням, що кожен наступний день може все перекреслити. Хочеться, щоб наші ППО збивали російські ракети постійно. Але два дні тому в Києві трапилося відразу шість прильотів… Тож ділюся напрацюваннями та не знаю, чи їх вдасться реалізувати. Ми склали план підготовки на наступний сезон, підтвердили участь у трьох етапах Єврочелленджа – у листопаді, грудні та лютому. Відштовхуючись від того, чи вдасться нам запустити чемпіонат України, можливі заходи в серпні. Якщо війна не дозволить розпочати національну першість у звичні терміни, розглядаємо в статусі чорнового варіанту участь у Єврочелленджі наприкінці літа.

– Безперечно, вас має турбувати й клубне майбутнє кандидатів у збірну. Ті хлопці, які перебувають у лавах команди зараз, вже визначилися з тим, де гратимуть у сезоні-2022/2023?

– Майже половина хлопців або вже підписали контракти, або мають пропозиції від різних європейських клубів. Не завжди ті клуби і чемпіонати найсильніші, але зараз важливо, щоб хокеїсти не залишилися без ігрової практики протягом наступного сезону.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.