Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 червня 2022, 20:52
1125
0

Італія – Угорщина. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

«Мадьяри» спробують за Англією обіграти й Італію

| Оновлено 07 червня 2022, 20:52
1125
0
Італія – Угорщина. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 7 червня, у Чезені на стадіоні «Діно Мануцці» відбудеться матч другого туру розіграшу Ліги націй УЄФА у групі 3 Ліги А, в якому збірна Італії прийме команду Угорщини. Стартовий свисток 34-річного арбітра зі Швейцарії Сандро Шерера пролунає о 21:45 за київським часом.

Італія

Команда Роберто Манчіні стартову гру розіграшу Ліги націй УЄФА провела на своєму полі зі збірною Німеччини. Суперники найсильнішого не виявили, та розійшлися миром – нічия 1:1.

Італійці на поєдинок з німцями виходили, пригадаємо, не в кращому настрої. За три дні до цієї зустрічі – якщо точно, то 1 червня – вони провели матч з Аргентиною за трофей Фіналіссіма, і зазнали великої поразки з рахунком 0:3. Це була болісна невдача для чинних чемпіонів Європи. І тут зовсім їх не виправдовує те, що вони виявилися битими чинними чемпіонами Південної Америки.

Угорщина

Угорська збірна у дебютній грі у групі Ліги націй стала автором головної сенсації всього туру. У Будапешті вона зустрічалася з командою Англії та здобула перемогу над віце-чемпіонами континенту з рахунком 1:0.

Як не згадати, що у пролозі до старту в Лізі націй збірна Угорщини ще у березні цього року провела два товариські поєдинки. У першому з них вона програла команді Сербії (0:1), а у другому – здобула аналогічну перемогу над збірною Північної Ірландії.

Орієнтовні склади

Італія: Доннарумма – Флоренці, Манчіні, Бастоні, Спінаццола, Крістанте, Тоналі, Фраттезі, Політано, Пеллегріні, Скамакка.

Угорщина: Гулачі - Лонг, Орбан, Ат. Салаї, Него, Шафер, А. Надь, Ж. Надь, Собослаї, Шаллаї, Ад. Салаї.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть скористатися перевагою свого поля та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.51 по лінії Parimatch.

7 червня, вівторок

Італія - ​​Угорщина
Чезена. Стадіон «Діно Мануцці». 21:45
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch  
  • 1.51
  • 4.00
  • 7.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.