Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 червня 2022, 07:12
2992
1

Французький тренер пояснив, чому команда програла данцям

Андреас Корнеліус забив двічі, вийшовши на заміну, і приніс данцям перемогу

| Оновлено 04 червня 2022, 07:12
2992
1
Французький тренер пояснив, чому команда програла данцям
УЄФА

У п'ятницю, 3 червня, у Парижі на стадіоні «Стад де Франс» відбувся матч першого туру Ліги націй, у якому грали Франція та Данія (1:2). Андреас Корнеліус забив двічі, вийшовши на заміну, та приніс данцям перемогу.

Помічник головного тренера збірної Франції Гі Стефан:

«Ми знали, що данці мають гарну, дуже організовану команду. Гол Канте міг усе змінити, забий він. Це був матч двох добрих команд. Подекуди все складалося непогано, але часом все йшло не так добре. Нам є над чим працювати на тренуваннях».

Капітан збірної Франції Уго Льоріс:

«Звичайно, ми розчаровані цією поразкою. Потрібно зробити висновки із цього матчу. Ця невдача перервала нашу успішну серію. Нам потрібно зібратися та знову відчути переможний смак».

Півзахисник збірної Данії Міккель Дамсгор:

«Просто неймовірно, що ми відігралися проти однієї з найкращих збірних у світі та перемогли. Тим паче на виїзді. Було приємно бачити хлопців разом. Було чудово грати з Еріксеном, і я сподіваюся, що ми частіше гратимемо разом».

Нападник збірної Данії Андреас Корнеліус:

«Все склалося краще, ніж ми очікували. Ми фантастично зіграли тут, перед 80 тисячами вболівальників, і перемогли найкращу команду в світі. У нас сильна команда з добрими гравцями на всіх позиціях. У нас маленька країна, але ми можемо конкурувати із найкращими».

Головний тренер збірної Данії Каспер Х'юлманд:

«Ми дуже раді і пишаємося цим фантастичним матчем у Парижі. Моя повага гравцям. Люди у Данії відзначатимуть цю перемогу на вулицях. Ми раді робити наших співвітчизників щасливими. Це величезна перемога. Ми довго готувалися до цього матчу. Хотіли домінувати у середній лінії та не давати французам простору за нашими спинами. Нам довелося змінити систему гри, і дуже добре, що гравці змогли перебудуватися».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил