Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 03 червня 2022, 21:49
1871
0

Франція – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чемпіонів світу «динамітом» не злякати?

| Оновлено 03 червня 2022, 21:49
1871
0
Франція – Данія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 3 червня, у Парижі на стадіоні «Стад де Франс» відбудеться матч першого туру Ліги націй УЄФА, у якому в рамках ліги A1 зіграють Франція та Данія. Стартовий свисток рефері Фелікса Цваєра з Берліна (Німеччина) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Франція


Чинні чемпіони світу впевнено дивляться у бік захисту титулу найсильнішої збірної у світовому футболі вже цієї зими, проте разом із тим мають відбивати нападки конкурентів за Лігою націй УЄФА. Команда Дідьє Дешама, на відміну від тієї ж Бельгії, вирішила не розбазарювати чудове покоління футболістів, узявшись вигравати змагання на всіх можливих фронтах. Так, титул чемпіонів Європи минулого літа знову зрадницьки вислизнув із рук «Les Bleus», однак немає сумнівів у тому, що вони здатні забезпечити собі повну гегемонію й надалі.

Якоюсь мірою французам пощастило з групою, тому що серед імен Австрії, Хорватії та Данії саме «сині» здаватимуться безперечним фаворитом у боротьбі за вихід до фінального раунду. Тим більше, що досвід протистоянь із датчанами та хорватами для команди Дешама досить свіжий – на шляху до тріумфу зразка 2018 року вони подолали опір цих двох команд. Востаннє Франція програвала в уже такій далекій серії післяматчевих пенальті на Євро-2020 проти Швейцарії, а з огляду на відсутність проблем зі стартовим складом не планує наступати на ті самі граблі.

Данія


Команда Каспера Х'юлманда була чудова на тій же європейській першості, діставшись півфіналу, де програла Англії, однак у фінальній частині Ліги націй УЄФА участі не брала, тому судити про форму «датського динаміту» ми можемо лише за тріумфальною кваліфікацією на чемпіонат світу в Катарі та парі контрольних поєдинків під час березневого циклу Повернення у велику гру Крістіана Еріксена – цій події були присвячені минулі матчі Данії, однак тепер на команду та її лідера очікує більш серйозне випробування.

У групі з явним фаворитом «червона гвардія» може грати у довільному стилі, проте саме від успішності очних протистоянь проти Франції залежатиме подальша доля кожної збірної. Календар данців у цьому плані трохи зручніший, оскільки вони можуть придивитися за грою Хорватії та Австрії на безпечній дистанції, тоді як ті гратимуть виключно на переможний результат. Набрати очки в протистоянні проти «Les Bleus» – завдання для Данії непросте, але можливе, хоча й востаннє це вдавалося зробити ще на чемпіонаті світу в Південній Кореї та Японії в 2002 році. Денніс Роммедаль та Йон Даль Томассон, якщо хтось пам'ятає таких виконавців, тоді забезпечили великий успіх своїй країні.

Орієнтовні склади


Франція: Льоріс – Л. Ернандес, Варан, Кімпембе – Т. Ернандес, Рабіо, Канте, Дінь – Грізманн – Мбаппе, Бензема.

Данія: Шмайхель – Мехле, Вестергор, Стрігер-Ларсен, Крістенсен – Еріксен, Нергор, Хойб'єрг – Поульсен, Дольберг, Сков Ольсен.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі відкриють собі груповий етап перемогою. Нашою ставкою буде позиція – Франція переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.80 за лінією Parimatch.

3 червня, п'ятниця

Франція – Данія
Париж. «Стад де Франс». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 2 та відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Фелікс Цваєр (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch  
  • 1.68
  • 4.04
  • 5.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках
Футбол | 19 квітня 2024, 10:54 12
Німецькі команди повторили своє досягнення 29-річної давнини в єврокубках

А англійські команди вперше з 2015 року не пробилися до півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.