Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 червня 2022, 13:01
2734
1

Подоляк заявив, що канали Порошенка прибрали з ефіру через його нарцисизм

На каналі Еспресо відповіли: відключення має політичний характер

| Оновлено 01 червня 2022, 13:01
2734
1
Подоляк заявив, що канали Порошенка прибрали з ефіру через його нарцисизм
LB Live. Михайло Подоляк

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що 5 канал, Прямий та Еспресо, які стосуються пулу Петра Порошенка, відключили з цифрового ефіру нібито через нарцисизм п'ятого президента України та руйнівні інформаційні технології.

На початку травня телеканали Прямий, П'ятий, Еспресо повідомили, що Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) незаконно відключив їх від мовлення. На думку радника голови ОП, це сталося, бо на порядку денному – питання єдиної інформаційної політики країни під час війни:

«Частково (ці канали транслювали національний телемарафон), так. А частково – транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому, ми часто продаємо нарцисів. Так от, ця людина, закохана в себе, опосередковано власник каналів, я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакету.

Те ж саме можна сказати і про нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону? Збитки, які завдає суб'єкт (Порошенко), набагато більші. Тому що нарцисизм, коли ти просто продаєш себе, бо хочеш монетизуватися на певному рівні – це одна справа. Це непрофесійно, але це невелика шкода. А інша річ – коли ти все ще ніяк не можеш упокоритися з програшем. І для того, щоб підсвідомо компенсувати це, ти можеш піти на будь-які руйнівні інформаційні технології».

На Еспресо відповіли Михайлу Подоляку, що канал ніколи не належав Петру Порошенку, і назвали обмеження ефіру загрозою для євроінтеграції та демократії. Крім того, телеканал зазначає, що заяви Подоляка можуть стати предметом розгляду правоохоронних органів та РНБО:

«Заява Подоляка – це підтвердження того, що відключення Еспресо з Т2 має політичний характер і є переслідуванням свободи слова в Україні, а жодних законних підстав для цього немає.

Еспресо вже два місяці намагається дізнатися про причину незаконного відключення каналу з Т2. РНБО та інші державні органи кажуть, що не мають до цього жодного стосунку. Радник голови Офісу президента, котрий за посадою взагалі не уповноважений давати коментарі з цих питань, пояснює відключення каналу політичними причинами».

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил