Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 14:45
126
0

Стратегії для новачків для розміщення ставок на баскетбол

Які стратегії ставок на баскетбол можуть бути ефективними?

| Оновлено 31 травня 2022, 14:45
126
0
Стратегії для новачків для розміщення ставок на баскетбол

Здавалося б, баскетбол – досить проста гра. У якій не так багато поля для сюрпризів - як правило, сильніший доводить це на паркеті. Але все одно фахівці запевняють: грати, ставити на баскетбольні матчі можна лише якщо є стратегії беттинга. Які з них ефективні навіть для новачків, що не дуже сильні в плані аналізу та не мають багатого досвіду?

Спурт

При цій тактиці потрібно спостерігати за грою онлайн, чекаючи, коли хтось із суперників зробить ривок. І тому вибирається поєдинок, у якому зустрічаються приблизно рівні під силу команди. Іноді вони так і йдуть до фінального свистка "ніс до носа". Але часто трапляється, що хтось із супротивників, як кажуть, не увійшов у гру, і почав із 2-10. Експерти радять дочекатися, коли тренер команди, що "палає", візьме таймуут. Як правило, до такого моменту букмекер, реагуючи на рахунок зустрічі, пропонує цікавий коефіцієнт на фору в районі приблизно +8 на цей бік – 1,7, а то й 1,8. Якщо Ви все ще вважаєте, що команди під силу рівні та попередній аналіз пари був вірний, потрібно ставити на цю "плюсову" фору. Адже, отримавши рекомендації під час таймууту, і трохи перевівши дух, колектив, що відстає, нерідко збирається з силами і хоча б намагається наздогнати суперника. А той, своєю чергою, трохи розслабляється, розуміючи, що вже створили собі комфортний розрив. Ті, хто використовує тактику "Спурт", вважають, що, при правильній підготовці та виборі потрібного моменту, прохідність може цілком перевершити позначку 75, а то й 80%. Понад те, якщо хочеться спробувати ризикнути і погнатися за вищим коефіцієнтом, можна вибрати і нижчий показник " фори " . Адже все одно початковий аналіз показує, що пара більш-менш рівна під силу. Так, відсоток прохідності падає до 50%, а то й нижче, але за рахунок того, що котирування злітають, на дистанції все одно виходить добрий прибуток.

Наздогін на чверть

Ця досить популярна та, головне, дуже проста ігрова модель. Перед матчем гравець вибирає собі певне значення тотала, можна "більше", можна "менше". Але потім треба грати саме по ньому, не змінюючи. Якщо в першій чверті прогноз не зайде, беттор прораховує, як підняти ставку, щоб покрити мінус, що утворився успіхом (але мінімум подвоює суму ставки), і бере той же маркет. Так повторюється доти, доки гравець не переможе - і треба це врахувати, готуючи банк і продумуючи, на скільки частин буде можливість його розділити, з необхідністю піднімати щоразу суму. Гра ведеться обов'язково до переможного. І якщо стався прохід, беттор вибере інший матч і продовжуватиме грати вже на ньому.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона може вимагати переграти матч проти Реала
Футбол | 22 квітня 2024, 17:37 6
Барселона може вимагати переграти матч проти Реала

Про це повідомив президент клубу Жоан Лапорта

Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 22 квітня 2024, 21:31 1
Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня королівський клуб виграв у «синьо-гранатових» із рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.