Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 13:04
97
0

Успішні стратегії на володіння м'ячем

Універсальні моделі парі на контроль м'яча

| Оновлено 31 травня 2022, 13:04
97
0
Успішні стратегії на володіння м'ячем

Стратегії ставок на футбол розроблено давно. І деякі напрацювання зі сфери беттинг цілком можна використовувати для того, щоб готувати парі на контроль м'яча. Які досить універсальні моделі експерти пропонують використовувати для того, щоб робити ставки на володіння.

Критерій Келлі

При цьому важливо якомога коректніше оцінювати ймовірність проходу тієї чи іншої події. Це цілком підходить для укладання парі на відсоток контролю м'яча, але експерти вважають, що буде важко застосовувати його гравцями-початківцями, новачкам, що не особливо знаються на азах цього виду спорту. Щоправда, є в інтернеті електронні варіанти калькуляторів Келлі, на яких на основі оцінки ймовірність у відсотках розраховують і відсоток банку для розміщення ставки. Завдання беттора, щоб отримувати прибуток у довгостроковій перспективі, у тому, щоб точно спрогнозувати приблизний відсоток володіння м'ячем. Для цього експерти потрібно зробити глибокий аналіз, намагаючись врахувати усі ключові параметри. Тоді, використовуючи критерій Келлі, гравець зможе забезпечити собі прибуток на стабільному рівні, контролюючи свій банк. Саме тому така складна стратегія все ще залишається актуальною та популярною.

Метод Даламбер

Іноді цю стратегію вважають просто одним із варіантів наздоганення, але є чітка індивідуальна особливість. Для цього потрібно беттор навчитися грати банком. Він проводить детальний аналіз кожного матчу, після чого на заклад виставляють різні номінали. У випадку, якщо поразка йде, номінал ставки потрібно збільшувати вдвічі. При виграші потрібно віднімати стартову одиницю, і далі вже використовувати суму для нових парі. На думку розробників, це обов'язковий, чіткий і суворий принцип, якого потрібно неухильно дотримуватися - не можна відходити від початкового рівня суми парі, навіть якщо виходить виграти кілька разів поспіль. Крім того, вибираючи ставки, потрібно використовувати тільки ті події, що оцінюються коефіцієнт від рівня не нижче 2,0 – так можна отримувати прибуток, просто подвоюючи суму парі, а не проводячи додаткові розрахунки. Крім того, це гарантує можливість чітко прогнозувати, на скільки ходів у разі поразки вистачить банку. До речі, якщо гравець нарешті після довгої гри зміг відкотитися до первісного значення, то досвідчені гравці рекомендують грати саме по ньому, поки той не зміниться.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.