Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2022, 01:29
3927
0

До зустрічі на красені стадіоні Донбас Арена. Суркіс привітав Шахтар

Президент «Динамо» звернувся до ФК «Шахтар»

| Оновлено 25 травня 2022, 01:29
3927
0
До зустрічі на красені стадіоні Донбас Арена. Суркіс привітав Шахтар
ФК Динамо. Ігор Суркіс

Ігор Суркіс привітав донецький «Шахтар» із 86-річчям від дня заснування.

«Вітаю футболістів, тренерів, керівництво, співробітників ФК «Шахтар» Донецьк та всіх, хто протягом багатьох десятиліть писав успішну історію «гірників», із 86-річчям від дня заснування клубу.

Протягом своєї історії «Шахтар» завоював десятки трофеїв, кохання українських уболівальників та пошану міжнародної футбольної спільноти. «Гірники» гідно представляють Україну на світових футбольних полях, не відступаючи перед найскладнішими викликами та найсильнішими суперниками.

Рівно три місяці тому кожен українець пережив те, із чим донеччани зіткнулися ще 8 років тому, коли війна прийшла на український Донбас. Проте, незважаючи на те, що «Шахтареві» довелося вдруге рятуватися від жахів війни, клуб продовжує працювати та допомагати Україні, активно займаючись гуманітарною допомогою та проводячи благодійні матчі на підтримку наших співвітчизників.

У лихоліття українці завжди об'єднувалися, тому, відклавши футбольне суперництво до нашої Перемоги, боремося на єдиному фронті зараз і ми. «Динамо» і «Шахтар», як флагмани українського футболу, роблять все від себе залежне, щоб допомагати українцям і відважним українським захисникам, що потребують, привертати увагу миру до війни в нашій державі і спільно наближати перемогу України.

Упевнений, що разом ми подолаємо всі труднощі, відновимо світ в Україні та продовжимо дарувати яскраві емоції українським уболівальникам та виступати під синьо-жовтим прапором у єврокубкових баталіях.

Щиро бажаю «Шахтарю», як і всій Україні, якнайшвидшої нашої Перемоги, віри у щасливе майбутнє України та повернення додому, до українського Донецька. До зустрічі на красені стадіоні «Донбас Арена».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.