Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3436
6

Рінат АХМЕТОВ: «Усі думки про те, як допомогти Україні та українцям»

Президент «Шахтаря» привітав клуб

Рінат АХМЕТОВ: «Усі думки про те, як допомогти Україні та українцям»
ФК Шахтар. Рінат Ахметов

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов привітав свій клуб із 86-м днем народження:

«Сьогодні футбольному клубу «Шахтар» виповнюється 86 років. В інший час та за інших обставин це було б велике і гарне свято для всіх нас. Проте наразі триває війна, страждають люди, і всі наші думки лише про те, як допомогти Україні й українцям.

Тим не менш це важлива дата для нашого клубу. Цього дня я хочу іще раз подякувати всім футболістам, тренерам, співробітникам, які писали історію «Шахтаря» протягом багатьох десятиліть та які продовжують писати її сьогодні. Різні покоління принесли клубу 41 трофей, кожен з яких має особливе значення, кожним з яких ми пишаємося.

Велика подяка нашим уболівальникам – без вас не було б цих успіхів та перемог. Ви завжди з «Шахтарем», підтримуєте клуб, допомагаєте долати всі складнощі й рухатися вперед. І сьогодні ми разом з вами мріємо лише про одне – повернутися до мирного і спокійного життя, знову зустрітися на стадіоні, насолоджуватися футболом та радіти перемогам улюбленої команди. Переконаний, що такий день неодмінно настане.

Сьогодні «Шахтар» допомагає людям. Ми відкрили центр для переселенців на «Арені Львів», що дав притулок сотням людей із різних міст країни, які постраждали від військових дій. Команда проводить благодійні матчі по всій Європі і таким чином не лише збирає кошти для підтримки українців, а й розповідає усьому світові правду про страшну війну в Україні. У цей складний час ми робимо і робитимемо все можливе, щоб рятувати життя, допомагати тим, хто цього потребує, і наближати перемогу України.

Я щиро бажаю, щоб Україна перемогла якнайшвидше, щоб «Шахтар» повернувся до мирного українського Донецька і щоб наступний день народження клубу ми відзначили всі разом на нашій «Донбас Арені»!

Миру, добра, радості та благополуччя вам і вашим родинам, дорогі вболівальники!».

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 4
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Щось я не чув, щоб цей ватник на прізвище ахметов, вібачився за те, що в 2014 році зробив на Донбасі все для того, щоб туди прийшли російські загарбники. А зараз, як кажуть, пізно пити Боржомі... Запитання до СБУ - чому ця людина не понесла покарання за всі злочини, які він скоїв у своєму житті? Так, я зрозумів - не на час.
Rolan Stkomarovskiy
Население Донецкой области на 2013 год - 4.3 млн людей.
Население Луганской области на 2013 год - 2.2 млн людей.
Общее население условного Донбасса - 6.5 млн. людей.
Население Исландии - 360 тыс.
Население Хорватии - 4 млн.
Население Уругвая - 3.5 млн.
Численность российской военной группировки в Украине - 350-400 тыс.
А теперь вопросы: 
 1) Можно ли назвать Ахметова и Колесникова патриотами Украины и своего Донбасса?
 2) Можно ли назвать Ахметова и Колесникова эффективными и профессиональными руководителями хотя бы в футбольном бизнесе?
 3) Можно ли назвать Шахтер Донецк - профессиональным футбольным клубом, способным вырастить хотя бы 20-30 футболистов из 6.5 млн. человек населения?
 4) Можно ли назвать донецкие элиты  такими, которые способные к управлению и развитию свободных, развитых и самодостаточных личностей в Донбассе, хотя бы в футболе и на уровне благосостояния хотя бы Хорватии или Уругвая?
 5) Что за 25+ лет дал Европе, миру и человечеству дал Донбасс в плане собственного производства (строительство, автомобили, телефоны, самолеты, телевизоры), изобретений, технологических продуктов, науки, образования?
Alex Sem
спорт юа має горіти у пеклі, під час війни цей недосайт продовжує бессоромно закидивати джинсу про головного ворога Украіни, головного агента кремля після фірташа
one l2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
.Zport
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
gajvir
Повністю підтримуючи попередні коментарі щодо пана Ахметова, вітаю Шахтар з 86-м днем народження. Не думав що колись  таке напишу, по скільки є палким вболівальником зовсім іншої команди.