Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 травня 2022, 06:48
76215
35

Віктор ВАЦКО: «Я в а***Ї від слів Петракова»

Відомий коментатор – про висловлювання Олександра Петракова

| Оновлено 24 травня 2022, 06:48
76215
35
Віктор ВАЦКО: «Я в а***Ї від слів Петракова»
УАФ. Олександр Петраков

Віктор Вацко розкритикував наставника збірної України за його висловлювання під час прес-конференцій.

«Знаєте, що таке національна збірна України для мене? Це футбольна вершина, це гордість нації, це солідність. І коли людина, яка очолює цю збірну, на прес-конференції, публічному заході в рамках міжнародного матчу за участю міжнародних медіа розповідає, що дасть два вихідні своїм футболістам, щоб ті два дні працювали у ліжках з жінками...

Перед цим була історія у Гладбаху із цитатою «Ніколи не думав, що буду сидіти в Німеччині, німці бажатимуть мені добра, а мої брати будуть нас вбивати». Як це розуміти? Хто брати? Які брати? А де не брати? А німці хто? Ще не вистачало сказати щось про те, що діди воювали.

У цій ситуації мені найбільше шкода прес-аташе збірної Олександра Гливинського, який збоку тихенько сидить і тихенько сповзає вниз. У цій ситуації мені стає, як називає цей стан сучасна молодь, крінжово. Моє покоління висловлювалося простіше та чіткіше – я в а##ї від цього. Ні більше, ні менше. В а##ї.

Олександре Васильовичу, ви – головний тренер національної збірної України. Ви розумієте, де ви? Розумієте, на якому ви рівні? Розумієте, команду якої країни та в який час ви представляєте на міжнародному рівні? Ви розумієте, яка зараз у вас місія там, у Європі. Особливо на офіційних медіа-заходах довкола матчів.

Kalush на Євробаченні виходить і на увесь світ кричить «Save Азовсталь», а тут національна збірна України й «відпрацювати з жінками в ліжках». Ви серйозно?

Водночас, плюс-мінус в той же день, інші фото – з зустрічі Андрія Шевченка з президентом України Володимиром Зеленським. Весь медіапростір заповнений інтерв’ю Шевченка в статусі амбасадора благодійної платформи United24 із меседжами, що він представляє Україну на міжнародній футбольній арені багато років, але сьогодні, коли його держава потерпає від війни, його пріоритет не футбол, а допомога Україні. Різницю відчуваєте?», - сказав Вацко на ютуб-каналі Вацко Live.

Оцініть матеріал
(704)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Voxa Hvedyk
Повністю згідний з Вацко.Петраков не думає що говорить і це не вперше...Таку херню "вліпити "головному треніру-до такого ще потрібно додуматись....Як мала дитина!!!
Andre Chil
Згоден з Вацко, при тому, що Петраков подобається, але в цей час, висловлювання не гідні, не те що, головного тренера національної команди, а просто поважного чоловіка, на публіці, це ганьба
BekXan
Про дружин і ліжко я сам офігів думав що він ляпнув тіпа пошуткува.А ось ці заяви це вже ні за таке і в табло прилитіти може.
Zhez53
Зато Петраков, похоже, сам себе нравится. 
sashav2007
Маліновський, Гармаш, Буяльський, Беседін - тобі "петросяну" все ще пригадають після Шотландії... Де вже той Ребров??? 
Volodymyr Bohomia
Мне кажется это Вацко что- то не понимает или делает вид. После 1 июня спускай всех собак на Тренера, а сейчас он только хуже сделал. Не утерпел видно, пукнул.
nick07
Вацко вирішив попіаритись на Петракові? 
Роман Романченков
Не бачу нічого кримінального та антипатріотичного у висловлюваннях головного тренера збірної України. Ну ляпнув...в кожного буває. Якщо ти, Вітя, в ах.ї, раджу взяти до рук автомат та боронити країну не за екраном монітора, а на Сході нашої Вітчизни. Там ти будеш в реальному ах.ї. А розводить срач перед важливими матчами збірної... Таке враження, що Петраков вам усім дорогу перейшов. З повагою до тебе, як до коментатора та патріота
-PhoeniX-
Вот правильно делал Петраков, когда молчал и не комментировал никакие события. Был такой период. А то всегда найдётся пара долбоеб....в, которые перевернут всё с ног на голову. Отпустить игроков к семьям считаю нормальным, озвучить это в шутливом тоне - это не значит испортить имидж страны. Очевидно, что на этом сайте толпа динамовских фанатов не могут простить ему отчисление из сборной трёх динамовских игроков, и готовы теперь поливать Петракова грязью и поддерживать всяко озвученную чушь. Типа Вацка.
Напомню, что в активе деда чемпионство МИРА (хоть и с молодёжной, но кто еще может этим похвастать?). А также выход в плей-офф ЧМ. Он принял сборную в то в время, когда она потеряла уже достаточно  очков и многие не верили в выход из группы. Только этих двух достижений хватает, чтобы относится к нему и его мнению с уважением, достойным профессионала
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dimando560
Не помітив нічого страшного у висловлюванні Петракова. Так, він іноді висловоюється як дитина. Але мені якось пох. По перше, він за Україну і не підтримує мордор. По друге - головне, щоб збірна показала достойну гру. А то всьо інше полеміка "експертів", які здатні висмоктати з пальця будь-яку проблему.
D.Lanskoy
Да они все там физруки с ограниченным мозгом и словарным запасом. Главное - чтобы в футболе давали результат. Ну и чтобы патриотами были, но с этим, слава Богу, проблем нет уже даже у Ракицкого и Алиева.
Remark
Я с самого начала был против деда. И вообще перестал смотреть матчи сборной. Как по мне - это не тренер сборной. Крайние высказывания к моему мнению не при чем.
Rolan Stkomarovskiy
Вацко - олігархічний ......, знайшов час коли розводити срачі, перед матчами в збірній.
Оксана Мельничук
Що за гон? Якого ви накинулись на Петракова із-за якогось задрота? Він хоть має сім'ю? Чи чому йому не сподобались слова, що треба два дні і з жінками попрацювати? Ви не о*хуїли? Вони так само чиїсь чоловіки і тати. Ви уявляєте як їм важко і яка психологічна відповідальність на їхніх плечах? Так само і на плечах Петракова? А тут якесь лисе підрило хайпить і всі плюсують) красавчики(
Октавий Фландрийский
Все идет к тому, что война может продлиться не один год, если Запад как-то кардинально не прикрутит карлика-педофила. Футбола сейчас нет, через год его уже не будет - игроки разбегутся по заграницам, останется он на уроне ОТГ и городов, в лучшем случае. То что из себя представляет нынешняя сборная, во главе из Петраковым - это жалкое зрелище, это даже сами футболисты понимают, и главный тренер - тоже. Мучения должны закончиться уже в первом матче, 1 июня.
one l2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Letifer
А Вацко не мог подождать, пока мы не сыграем свои июньские матчи? И так из-за павелок у сборной подготовка накрылась одним местом, зачем подливать масла в огонь и раздувать скандалы?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил