Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
2608
3

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Як виходити на матчі проти росіян чи білорусів?»

Українка стартує на Ролан Гаррос

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Як виходити на матчі проти росіян чи білорусів?»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська тенісистка Даяна Ястремська готується до виступів на Ролан Гаррос, де може зустрітися із суперницями з росії та білорусі.

«Я гратиму на Ролан Гаррос, турнір починається 22 травня. Зараз вже набагато легше грати порівняно з тим, коли ми тільки-но виїхали з України і був турнір у Ліоні. Мене там дуже добре зустріли, я не очікувала такої підтримки. Тоді було дуже тяжко грати. Згодом ти починаєш звикати і, перебуваючи на корті, вже більше фокусуєшся на грі, ніж на тому, що відбувається в країні. За кортом ти постійно читаєш новини, постійно переживаєш. Ти засинаєш з думками про те, щоб настав мир, а прокидаєшся зі страшною реальністю. І так відбувається щодня».

«Мені здається, що зараз усі українські гравці та звичайні люди чекають, що російські та білоруські тенісисти висловляться, що вони заявлять, що вони проти війни в Україні та покажуть свою думку. Це буде правильно. Ви або за або проти. Якщо ви хочете підтримати Україну, кажіть про це. Інакше, де тоді справедливість? Як я маю виходити на корт і грати проти росіян чи білорусів. Як ми повинні почуватися, що ми повинні думати? Це повна провокація. Де підтримка тоді нам, українським гравцям? Те, що відбувається в Україні, – це повний геноцид».

Що я скажу, якщо побачу російського гравця? Я просто пройду повз. Тому що в даному випадку це російські гравці повинні до нас підходити, і казати, що вони шкодують, що вони проти цієї війни і співчувають українцям. Люди в Україні страждають, і вони це чудово бачать. Вони мають нас підтримувати», – сказала Ястремська в інтерв'ю BFM TV.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Маяр ШЕРІФ: «Хвилювалися. Я не знала, чого можна очікувати від Костюк»
Теніс | 26 квітня 2024, 23:37 1
Маяр ШЕРІФ: «Хвилювалися. Я не знала, чого можна очікувати від Костюк»

Єгипетська тенісистка прокоментувала перемогу над Мартою на турнірі у Мадриді

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
captain2009
Треба давно вже зрозуміти, що жодна свинособака не буде підтримувати українських гравців. Сприймати це за аксіому і, відповідно, ігнорувати кожного представника безпрапорних. А як виходити на корт? Так, як виходили чехі зі словаками на хокейні матчі проти збірної СРСР після подій 1968 року. З ненавистю до мордорців. Грати, як проти принципового суперника, як останній матч, від якого залежить твоя подальша доля. Віддати всі сили, всі вміння, всі емоції, але перемоги, принизити цю сволоту. Грати з таким натхненням, з яким ти грала другий матч проти американок (з тією різницею, звичайно, що американки були просто суперницями), хоча Пегулу не так просто обіграти було. Виходити і громити цих паскуд. Іншого не дано. 
Rolan Stkomarovskiy
Да обычно выходить. Так как вы это неоднократно делали на Кубке Кремля в Москве и WTA в Санкт-Петербурге с 2014 по 2021 годы.
Диванний Експерт
А що так? Вся країна раніше  просила не їздити до ворога на турніри.