Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
833
0

ФОТО. Підтримка Домінатора. Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами

Домінік Гашек повністю підтримує Україну

ФОТО. Підтримка Домінатора. Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами
ФХУ

Легенда світового хокею Домінік Гашек 18 травня зустрівся з українськими хокеїстами. Зустріч входила в програму вступу України до Європейського союзу. 57-річний чеський воротар, якого в роки гравецької кар’єрі називали Домінатором, у Празі зустрівся з заступником керівника Офісу Президента Ігорем Жовквою, надзвичайним і повноважним послом України в Чехії Євгеном Перебийносом, виконавчим директором ФХУ Олександрою Слатвицькою і юними українськими хокеїстами, які змушені були стати вимушеними еміґрантами після російського вторгнення.

Гашек у відповідь на рашистську агресію відразу зайняв активну громадянську позицію і був першим, хто закликав керівництво НХЛ заморозити контракти з усіма російськими гравцями. «Кожен спортсмен представляє не тільки себе і свій клуб, а й свою країну, її цінності та її дії. Це факт. Якщо НХЛ цього не зробить, вона нестиме непряму відповідальність за загиблих в Україні», – сказав Домінік.

Під час зустрічі Гашек знову пригадав, що не просто не відмовляється від своїх слів, а виступає за відсторонення російських атлетів зі всеможливих міжнародних спортивних заходів. «Домінатор», який висунув свою кандидатуру на посаду президента Федерації хокею Чехії, підкреслив, що всесторонньо підтримує Україну, готовий надати повне сприяння у відродженні нашого хокею в повоєнний час, підтримуватиме юних українських хокеїстів, допомагатиме їм брати участь у тренувальних кемпах і буде лобіювати ініціативу, щоб українські гравці не вважалися легіонерами в чеській Екстралізі доти, доки ми не проженемо рашистів з нашої землі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 4
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.