Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
380
0

Руслан РОТАНЬ: «Україна U-21 хоче зіграти два спаринги до матчів відбору»

Молодіжна збірна боротиметься за вихід на Євро-2023

Руслан РОТАНЬ: «Україна U-21 хоче зіграти два спаринги до матчів відбору»
uaf.ua

Тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про підготовку до продовження відбору Євро-2023. Команда працюватиме у Туреччині.

З 1 по 12 червня Україна U-21 проведе чотири матчі відбору проти Фарерських островів, Північної Македонії, Франції та Вірменії.

— Насамперед я хочу висловити подяку ЗСУ за те, що вони відбивають навалу російських загарбників та надають нам можливість продовжувати свій шлях на молодіжний чемпіонат Європи. Усі ми пишаємося нашими воїнами й будемо брати з них приклад, виходячи на футбольне поле.

Вдячні ми й керівникам УАФ та УЄФА, які в цей складний час подбали про те, щоб молодіжна збірна України якомога краще підготувалася до чотирьох вирішальних матчів. Спочатку ми планували зібратися 15 травня в Кишиневі, на базі національної збірної Молдови, але після того, як у сусідній країні теж настали неспокійні часи, наше керівництво в оперативному порядку перенесло збір до Туреччини. У Стамбулі зібралися 17 травня.

Підготовка триватиме до 30-го числа. Ми висловили побажання зіграти два спаринги, пошук суперників триває. Дуже добре, що багато наших футболістів протягом останнього місяця проводило благодійні матчі у складі «Динамо» й «Шахтаря». Гадаю, що такі кваліфіковані спеціалісти, як Мірча Луческу та Роберто Де Дзербі, належним чином підготували гравців у фізичному плані. Ми були в постійному контакті з представниками цих команд.

На жаль, через травми ми втратили двох гравців — Володимира Бражка та Олександра Назаренка. У першому тренуванні брав участь 21 футболіст. Ще чотири легіонери приїдуть після закінчення сезону. Ми будемо працювати на базі національної збірної Туреччини, де чудові умови для тренувань.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.