Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 травня 2022, 11:06
63
0

Варіанти ставок на американський футбол

Які існують варіанти парі на американський футбол

| Оновлено 10 травня 2022, 11:06
63
0
Варіанти ставок на американський футбол

Американський футбол нехай не дуже швидко, але, головне, стабільно додає популярності. І, відповідно, реагуючи на це, букмекери розширюють перелік тих ліній, тих ставок, які можна розміщувати на матчі у цьому виді спорту. Які ж варіанти парі у розписі більшості букмекерських компаній можна знайти щодо американського футболу.

  • Прості результати гри. Базове котирування, яке з'являється першим. Тут беттор досить правильно вибрати, як закінчиться обраний матч. Варто пам'ятати, що в американському футболі можуть бути овертайми, так що потрібно уважно перевірити, яке парі Ви берете на вихід в основний час, або з урахуванням додаткового - і котирування різні, і цілі парі. До речі, іноді, на топові події типу "Супербоула", можна в розписі знайти і ставки на результат в окремій чверті чи половині конкретного матчу
    ​​​
  • Підсумок гри з урахуванням фори. Тут ніжно вгадати не стільки результат, а те, яким буде розрив між противниками, причому, ставлячи на фаворита, з "мінусовою" форою, чекають на легку його перемогу, а, ставлячи на андердога з "плюсовою", гравець показує впевненість у тому, що той не програє. Іноді, що дуже рідко буває саме в американському футболі, можна знайти і нульову фору. Але вона може допомогти за нічийного рахунку, що не відповідає традиціям цього виду спорту.
     
  • Тотали. В даному випадку потрібно вгадати, яка кількість результативних дій буде скоєно у вибраній грі (зазвичай не точне число, а більше/менше встановленого букмекером бар'єру). В основному, використовують тотал за очками, причому не лише у розписі на повний матч, а й на окремі половини та чверті. Зазвичай можна брати тотал на загальну кількість очок, і " індивідуальний " - так називають парі на окуляри конкретного колективу. Суто ставками на американський футбол вважаються тотали досконалих тачдаунів (можна знайти лінії на загальну кількість за поєдинок), пантів, філд-голів. Є й універсальні варіанти, наприклад, на число фолів тощо. Можна ставити на конкретного гравця і те, скільки він принесе очок своєму клубу - причому як за матч, так і за окремі, конкретно зазначені в лінії, частини.
     
  • Довгострокові події. Деякі компанії приймають парі на те, хто виграє Супербоул, або хто виявиться визнаним MVP сезону у NFL.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 09:40 73
Україна – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Євро-2024

«Хочеться дива і трішки вина»

Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку
Футбол | 26 червня 2024, 10:41 8
Леоненко назвав єдиного українця, який нейтралізував Лукаку

Ексгравець «Динамо» впевнений, що на нейтралізацію бельгійського форварда потрібно двоє гравців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.