Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 травня 2022, 23:14
380
0

Жіноча збірна України U-21 обмінялася перемогами з Австрією

Обидва контрольні матчі завершилися з однаковим рахунком 3:2

| Оновлено 07 травня 2022, 23:14
380
0
Жіноча збірна України U-21 обмінялася перемогами з Австрією
жіноча збірна України U-21

Волейболістки молодіжної збірної України вікової категорії до 21 року продовжують підготовку до відбіркових ігор чемпіонату Європи, що відбудуться в польському місті Зелена Гура з 19 по 21 травня. У п'ятницю та суботу підопічні Юлії Якушевої в Австрії провели два товариські матчі з однолітками із місцевої збірної.

За домовленістю обох сторін було заплановано зіграти по п'ять партій у кожному поєдинку. Але що цікаво, обидві зустрічі без цих погоджень завершилися з однаковим результатом 3:2. Напередодні успіху досягли господарки майданчика, а сьогодні українки взяли реванш.

- Матчі вийшли наполегливими та бойовими, а це саме те, що нам зараз необхідно, - каже Юлія Іванівна. – Якщо ж говорити загалом, то підготовка до відбору на Євро йде за планом, ми вже зробили великий обсяг роботи. Потрібно віддати належне австрійській стороні, адже нам тут створено чудові умови. Хоча окремі питання, звісно, виникають. Наприклад, кілька разів переносилися терміни проведення контрольного поєдинку із братиславською «Славією». Через це доводилося вносити корективи до тренувального процесу. Наразі визначено нову дату - 11 травня. На жаль, не можемо ми розраховувати на нашу основну зв'язуючу Дар'ю Великоконь, яка зараз тренується разом із національною збірною та готується до участі у «Золотій Євролізі». А ще вже тут в Австрії у нас виникла кадрова втрата, тому що розташування збірної залишила одна із догравальниць. Тепер в команді залишилось 13 гравців. Тим не менше, ніхто руки опускати не збирається, будемо далі вести підготовку до відповідального турніру. До речі, якщо вийде, ми ще раз зіграємо товариський матч із австрійською збірною 16 травня.

Нагадаємо, що суперницями українок у групі В будуть волейболістки Польщі, Чехії та Угорщини.

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.