Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 травня 2022, 14:41
150
0

Ставки на аутсайдерів у настільному тенісі

Що ж потрібно, щоб бути успішним у таких парі «на дистанції»?

| Оновлено 03 травня 2022, 14:41
150
0
Ставки на аутсайдерів у настільному тенісі

Настільний теніс стримує свою популярність. Він поступається своєму "старшому братові", і ще кількох видів спорту. Але все ж таки пінг-понг має свою аудиторію, яка навіть росте. У тому числі і серед азартних гравців, тому на цю ігрову дисципліну можна знайти ставку в лінії практично будь-якої букмекерської контори. Серед іншого, нерідко досвідчені гравці беруть поєдинки за участю аутсайдерів – їх помітно простіше "прочитати" та розрахувати логіку їхнього можливого завершення.

Нюанси прогнозування тенісних матчів із аутсайдерами

У настільному тенісі ігри проходять швидко - розіграш займає кілька секунд, та й партії загалом швидкоплинні. Тим не менш, у цьому виді спорту дуже важлива відмінна фізична форма у поєднанні зі специфічним технічним оснащенням. Але також важливі психологічні нюанси: витримка, терпіння, загартування. Настільний теніс хороший для лайв-прогнозів. Розуміючи нюанси цього швидкого, динамічного виду спорту, можна "впіймати" хорошу ставку, знайшовши щось цікаве в амплітуді гандикапів та тоталів. Добре, що не так складно знайти трансляції в онлайн-режимі. У тому числі на сайтах букмекерів, де показують багато ігор, і в високій якості. Використовуючи цю опцію, можна знайти найкращий варіант для ставки. Але потрібна і швидка реакція, щоб встигнути оформити парі, поки котирування знову не змінилися.

Важливо правильно визначати, хто у парі фаворит, а хто – аутсайдер

Звичним індикатором цього вважаються коефіцієнти - якщо вони помітно різні, зрозуміло, ймовірність перемоги якого у парі вища. Але далеко не завжди букмекери об'єктивно оцінюють розміщення сил у парах. Все ж таки пінг-понг - не найпопулярніший вид спорту, а матчів різного рівня в різних лігах проводиться щодня неймовірно багато. Часу та спеціалістів для повноцінного аналізу не вистачає, і в результаті є випадки, коли оцінка ймовірностей спирається на стандартні формули та лише актуальну статистику. Найкраще "володіючи предметом", гравці, що спеціалізуються саме на настільному тенісі, без особливих проблем знаходять опції з "валуйними" подіями. Проте все одно експерти радять, особливо спочатку, обходитися без ставок "прематч". Обов'язково дивитись матч, нехай і з "напрацьованими" наперед варіантами. що базуються на статистичних вибірках та даних, що почерпнуті з прочитаних новин.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 10
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.