Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
|
3398
4

Новак ДЖОКОВИЧ: «Сумніваюся, що на Вімблдоні не будуть розіграні очки»

Сербський тенісист – про усунення тенісистів з росії та білорусі

Новак ДЖОКОВИЧ: «Сумніваюся, що на Вімблдоні не будуть розіграні очки»
Getty Images/Global Images Ukraine. Новак Джокович

Лідер світового рейтингу Новак Джокович прокоментував можливі санкції з боку ATP у зв'язку з рішенням Вімблдона усунути від виступу на турнірі гравців з росії та білорусі.
 
«Я говорив із деякими російськими гравцями, є певне розчарування. Вважаю, що АТР планує проаналізувати цю ситуацію, щоб зрозуміти, що можна зробити, але я точно в цьому не впевнений, оскільки ні з ким із АТР не розмовляв.
 
Я, як і раніше, дотримуюся своєї позиції, яку озвучував раніше, що я не підтримую рішення організаторів Вімблдону. Ми знаємо, що вони мають право прийняти це рішення, і тепер я думаю, Рада гравців і керівництво Туру повинні разом з гравцями вибрати, яке рішення буде найкращим у цій ситуації: забрати очки, захистити очки, позбавити 50% очок або ще щось.
 
В останні роки через коронавірус були впроваджені різні моделі, щоб дозволити гравцям не грати, якщо вони не хочуть грати, але при цьому зберегти свої очки. Я чув, що деякі з цих варіантів розглядаються, щоб застосувати їх зараз, але знаєте, щиро кажучи, я не впевнений, що буде правильно, а що не правильно. Думаю, нам доведеться почекати та подивитися на підсумкове рішення.
 
Дуже сумніваюся, що на Вімблдоні не буде розіграно очки. Більш реалістичний варіант – це захист очок російських та білоруських гравців, які не зможуть зіграти. У будь-якому разі не всі будуть задоволені, тому що хтось постраждає більше в плані очок та всього іншого, ніж деякі інші гравці», – заявив Джокович.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks Maks
Галимая сербская вата. Даже нет смысла читать весь текст
Elis
Підтримувати окупантів - це підтримувати війну. Значить треба не допускати усіх, хто публічно підтримує війну.
За очки він хвилюється? А те, що ці нелюди на окупованих територіях розстрілюють матерів, а живих немовлят мінують і прив'язують до мертвих матерів, його не хвилює?! А ці садисти вирощені на тій самій "вєлікай і русскай культурє і літєратурє", як і ті тенісисти, які мали б від сорому за свою країну землю гризти і біженцям допомагати, а не скиглити про очки.
Фу, яка нестерпна бридота ці люди зі спотвореними життєвими цінностями.
K 12
Шо оно лядь несёт
Володимир Семигайло
Будем надіятись,що рашистів та бульбашів не пустять на турніри Великого шлему США і Австралії.