Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 квітня 2022, 17:00
74
0

Стратегія дублів на 1-0

Що потрібно знати перед тим, як ставити ставку на дублі

| Оновлено 29 квітня 2022, 17:00
74
0
Стратегія дублів на 1-0

Усі вибрані варіанти ділимо на систему. В даному випадку використовується варіант "2 із 10". Її можна, за належного досвіду, створювати самостійно. Або користуючись створеними онлайн-калькуляторами систем. Подібні знаходяться через пошук за хвилину і, як правило, доступні у вільному доступі без скачування

У футболі всі чекають на голи. Але при цьому їх зазвичай багато не буває. Суха статистика показує, що зазвичай виграють господарі арени - приблизно половина матчів, навіть зараз, коли немає вболівальників на трибунах. Одним із найбільш популярних рахунків у серйозних чемпіонатах – це підсумкові 1-0. Так закінчують орієнтовно 12-13 відсотків зустрічей. І на цьому можна розбудувати стратегію.

Добре оплачуються варіанти з точним рахунком, і на цьому можна заробити

На 1-0 на користь господарів виставляють коефіцієнт лише на рівні 5,0-7,0. Вже саме собою можна заробити, вгадавши, який поєдинок принесе саме такий підсумковий результат. Але експерти радять спробувати "стратегію дублів". Для цього необхідно виконати кілька простих кроків.

Алгоритм вимагає послідовного виконання етапів

Спершу проводиться серйозна підготовча робота. Не роблять парі навмання: вивчаючи статистику клубів, знаходиться 10 матчів, що пройдуть найближчим часом, і які можуть, з високою ймовірністю, принести саме 1-0 господарям. Є низка чемпіонатів, де таке зустрічається особливо часто. Це французька Ліга 1, найвищі дивізіони Португалії та Греції. Втім, і в добре знайомій Російській Прем'єр-Лізі подібний результат теж з'являється практично в будь-якому турі. Якщо все зроблено вірно, що для перемоги гравцеві потрібно, щоб із всього купону на 10 поєдинків хоча б 2 завершилися саме із зазначеним рахунком 1-0. У результаті виходить, що експрес, навіть одна, з двох таких подій навіть з коефіцієнтами 5,0, вже забезпечують серйозний прибуток. А якщо аналітика була проведена якісно, ​​і більше зустрічей з відібраних 10 принесуть 1-0, то можна отримати прибуток у рази за 1 уїк-енд.

Букмекери можуть створювати проблеми

Звичайно ж, вони знають про таку стратегію. І подекуди просто не вдасться створити на 1-му сайті систему таких "двійок". Але, як правило, гравець співпрацює з кількома конторами, тому завжди є можливість просто переключитися на інший сайт. Зрештою, тут немає шахрайства - ви ризикуєте, проводячи підготовку своїх парі, і заслуговуєте на нагороду, якщо всі розрахували правильно.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа
Бокс | 26 червня 2024, 06:15 19
Не абсолют. Усик залишив пояс IBF, зробивши подарунок для Дюбуа та Джошуа

Олександр записав відеозвернення і чекає на поєдинок Ентоні та Даніеля

Букмекери виставили котирування на матч Україна – Бельгія. Є явний фаворит
Футбол | 26 червня 2024, 08:01 9
Букмекери виставили котирування на матч Україна – Бельгія. Є явний фаворит

Поєдинок 3-го туру групи Є Євро-2024 відбудеться 26 червня о 19:00 у німецькому Штутгарті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.