Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1431
2

Унаї ЕМЕРІ: «У матчі-відповіді все буде зовсім інакше»

Унаї Емері та Пау Торрес – про поразку у матчі проти «Ліверпуля»

Унаї ЕМЕРІ: «У матчі-відповіді все буде зовсім інакше»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер «Вільярреала» Унаї Емері прокоментував поразку у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів із «Ліверпулем» (0:2).

«Ми добре оборонялися в першому таймі, але можливостей для контратак у нас практично не було. Те саме можна сказати про другий тайм. Вони заслужили на ці голи. Це поганий результат для нас, але вдома намагатимемося зіграти краще.

У півфіналі на тебе чекають такі ось потужні суперники, як «Ліверпуль», і найчастіше – у чудовій формі. Хотіли перемогти, взяти гру під свій контроль, але нам цього не дозволили. Ми ніяк не могли забігти за спину, чинили опір, як тільки могли, в обороні, щоб і в зустрічі у відповідь були якісь варіанти. На «Ла-Кераміці» все буде зовсім інакше: ми перевірятимемо суперника на міцність набагато частіше».

Захисник «Вільярреала» Пау Торрес:

«Залишилося відчуття, що нас карали лише за власні помилки. У першому таймі ми успішно справлялися, а в другому трохи поступалися. У своєму плані на гру ми виходили з того, що ліверпульці можуть піти вперед великими силами, але цей план був не зовсім схожий на мюнхенський - почуватися комфортно, володіти собою. І все ж у відповідь на наші помилки справді було покарання.

Ми повертаємось додому з відставанням у два м'ячі, але зберігаємо впевненість у собі. Якщо наступного тижня заб'ємо в перші десять хвилин, то боротьба продовжуватиметься. Футболу у цьому півфіналі буде ще багато».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lizerginnn
Нажаль не буде. Дуже сподівався на програш в 1 м'яч для хоч якоїсь інтриги у матчі-відповіді, але тепер все зрозуміло.
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил