Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2022, 16:01
7848
10

ДЕ ДЗЕРБІ: «Розчарований, що бразильці та деякі люди зі штабу пішли»

Наставник «Шахтаря» вважає, що гравці повинні були вчинити інакше

| Оновлено 24 квітня 2022, 16:01
7848
10
ДЕ ДЗЕРБІ: «Розчарований, що бразильці та деякі люди зі штабу пішли»
ФК Шахтар. Роберто Де Дзербі

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі висловив розчарування тим, що бразильці та деякі члени його тренерського штабу залишили клуб у важкий час.

«Це нелегко коментувати. Я дуже розчарований, що бразильці не приїхали. Так само я розчарований тим, що кілька людей з мого штабу теж не приїхали. Але в житті кожна людина ухвалює рішення самостійно. За це рішення людина відповідальна. Тож я можу відповідати за себе. Я вважаю, що це правильне рішення. Мені його підказав внутрішній голос.

Але я маю відповідальність, тому що я головний тренер, у мене інша роль, на відміну від футболістів. Я був із бразильцями в Києві, бачив, як вони переживали та боялися. З ними були їхні сім'ї. Тому я не можу їх засуджувати. Можу сказати лише про свої людські відчуття: дуже шкода, що не приїхали сюди».

«Марлон та Соломон? Соломон із Ізраїлю, він майже європеєць. З Марлоном ми працювали чотири роки. Коли він дізнався про моє рішення приїхати, теж вирішив наслідувати мій приклад», - сказав Де Дзербі в інтерв'ю ютуб-каналу Денисов Time.

Раніше Роберто Де Дзербі говорив, що готовий рік безкоштовно тренувати «Шахтар».

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
one l2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Akkerman65
На сегодняшний день этот тренер оказался не нужен ни одной команде. А завтра позовут - будет другой разговор.
andrea778
Жаль що інші втекли? Та у них зарплатня значно менша. Теж мені дон Кіхот. Заробляти скільки грошей без найменшої відповідальності за який небудь результат, сидячи за кордоном. Був би чесним то сказав би, що ЧУ не буде. Наступний сезон під великим питанням. Навіщо я буду отримувати зарплату? За що? Я піду, а ви ці гроші віддайте дітям. Це б було чесно.
Михаил Степанов
У будь якому разі його особиста позиція визиває повагу. Якби він чкурнув, думаю більшість поставилась би до його вчинку з розумінням
саня лысый
Это несчастье собирается играть в ЛЧ. С кем??? С бразилами глотали по 5-7 мячей,а сейчас кто играть будет?? Арендупольская братва? Так они и 1ю лигу не тянут, Бабки видно совсем здравый смысл заслонили.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрій А. Ковальчук
Респект керівництву клубу та тренеру Шахтаря, на відміну від Луческу, котрий щось молов про братські народи і Суркісів, що чкурнули за кордон з мільйонами.