Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 квітня 2022, 05:40
515
0

БОБКІН – про виступ на юнацькому ЧС: «Ми маємо виявити хоробрість»

Юнацька збірна України виступить на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В

| Оновлено 24 квітня 2022, 05:40
515
0
БОБКІН – про виступ на юнацькому ЧС: «Ми маємо виявити хоробрість»
ФХУ

25 квітня юнацька збірна України з хокею до 18-ти років розпочинає виступ на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В. Змагання відбуватимуться в італійському місті Асіаґо. Наша команда побореться за єдину путівку в другий за силами ешелон світового хокею – дивізіон 1А. Суперниками українців будуть збірні Польщі, Італії, Словенії, Угорщини і Австрії. Головний тренер юнацької команди Олександр Бобкін розповів про новини з табору збірної.

– Олександре Васильовичу, у рамках підготовки до ЧС-2022 збірна України провела чотири матчі та у всіх здобула перемоги. Висновки?
– Погано починаємо ігри, пропускаємо першими, тому працюємо над помилками та намагаємося виправити ситуацію. А більш глобальні висновки підбиватимемо після чемпіонату світу.

– Тим не менш, у рамках підготовки на зборах у Брумові-Бильніце та Лугано українці продемонстрували хорошу результативність: закинули 24 шайби у ворота суперників, вісім з яких у ворота юнацької збірної Швейцарії (U-17)!
– Співати дифирамби передчасно, бо ми могли й більше забивати. До того ж, у сучасному хокеї треба дивитися не лише на атакуючі дії, а й на оборону — шукати баланс. Тут у нас не все гладко, є питання щодо гри нападників в обороні.

– У якому емоційному стані перебувають хокеїсти?
– У всієї нашої делегації бойовий настрій, усі розуміють, які кошмари відбуваються в Україні та яка відповідальність покладається на українських спортсменів! В цих умовах ми повинні виявити хоробрість і досягти успіху у своїй війні - хокейній.

– Що турбує напередодні ЧС-2022? Команда підготувалася до умов середньогір’я?
– Немає проблем! Другий збір до чемпіонату світу ми провели у швейцарському Лугано, який знаходиться на висоті в оточенні гірських Альп. Приблизно за таких самих умов пройдуть і матчі майбутнього форуму - місті Асіаґо. Так що з акліматизацією питань не повинно бути.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.