Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 23 квітня 2022, 20:29
3106
0

Франція – Україна. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧЄ

Наша збірна гостює у Олімпійського чемпіона Токіо

| Оновлено 23 квітня 2022, 20:29
3106
0
Франція – Україна. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧЄ
Федерація гандболу України

Поєдинок Франція - Україна відбудеться в суботу, 23 квітня, в Гаврі. Початок зустрічі о 20:30 за київським часом. У прямому ефірі матч покажуть телеканали Хsport та Sport 1.

Минула середа не принесла добрих новин українським шанувальникам гандболу. Спочатку наша збірна поступилася у дуже важливому поєдинку хорваткам – 19:26, пропустивши балканок вперед у турнірній таблиці та віддавши їм стратегічну перевагу в різниці м'ячів за сумою двох особистих зустрічей. А за кілька годин у Чехії місцеві гандболістки сенсаційно обіграли француженок – 31:30, які до цього йшли без поразок у нашій групі, та й загалом є однією з найсильніших збірних у світовому гандболі.

Сукупність вищезгаданих факторів серйозно вдарила по шансах української команди на завоювання путівки на континентальний форум. Підправити турнірне становище підопічні Віталія Андронова можуть сьогодні ввечері. Проте суперник у наших дівчат більш ніж серйозний – переможець нещодавніх Олімпійських ігор у Токіо  збірна Франції.

Попри всю силу нашого опонента, пів року тому українська команда дуже гідно виглядала на тлі грізних француженок. У поєдинку другого туру кваліфікації, який відбувся десятого жовтня 2021 року в Сумах, господарки майданчика п'ятдесят з лишком хвилин практично ні в чому не поступалися тріумфатору минулої Олімпіади. Але під закінчення поєдинку ігровий клас та досвід француженок зіграв свою роль. Наші зіркові гості організували ривок – 1:4, який і приніс їм підсумкову перемогу з рахунком – 25:28.

Після візиту в Україну француженки в березні двічі обіграли Хорватію, що в сумі з домашньою вікторією в першому турі відбору над збірною Чехії достроково вивело команду авторитетного тренера Олів'є Крюмбольца на Євро-2022. Так що в поточному, квітневому ігровому вікні французький наставник отримав можливість сміливо експериментувати з грою та складом своєї команди без особливої ​​думки про результат, чим він із задоволенням і скористався.

У сенсаційно програній грі в Чехії неозброєним оком було видно різний рівень мотивації у діях француженок та господарок майданчика. Тренерський штаб збірної Франції дав пограти всім заявленим гандболісткам та перевірив кілька сирих тактичних заготовок. Все це дуже полегшило завдання для чешок. До того ж, провалила матч зіркова французька воротарська бригада. Досвідчені Клеопатр Дарле та Лора Глозе на двох здійснили аж цілих два сейви.

Можна було б розраховувати, що на гру з Україною француженки також вийдуть у не зовсім бойовому тонусі. Проте цей матч вони проводитимуть у себе вдома. Відповідно, перед своїми вболівальниками у чинних Олімпійських чемпіонок мотивація буде куди вищою. Та й експериментів Олів'є Крюмбольца можуть не зрозуміти, якщо вони призведуть до другої поспіль поразки, навіть за умови виконаного основного завдання на відбірковий турнір.

Досягти позитивного результату у Франції українкам буде дуже важко. Втім, як би не завершилася гра з одним із лідерів європейського гандболу, вирішальні матчі кваліфікації для команди Віталія Андронова будуть зіграні пізніше проти збірної Чехії. Але за, так би мовити, бонусні турнірні очки сьогодні в Гаврі наші дівчата точно поборються.

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. Франція

5

4

0

1

144:116

+28

8

2. Хорватія

5

2

0

3

112:114

-2

4

3. Україна

3

1

0

2

67:76

-9

2

4. Чехія

3

1

0

2

77:94

-17

2

23 квітня

Франція – Україна

24 квітня

Хорватія – Чехія

Прогноз Sport.ua: перемога збірної Франції

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Українські гімнасти вийшли у фінали ЧЄ-2024 у 5 видах програми
Інші види | 26 квітня 2024, 02:46 0
Українські гімнасти вийшли у фінали ЧЄ-2024 у 5 видах програми

Українські спортсмени успішно проявили себе у кваліфікації

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.