Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2022, 23:42
3541
5

СУРКІС:«Краще допомагати країні з-за кордону, ніж сидіти у підвалі на базі»

Президент «Динамо» відповів хейтерам, які говорили про втечу Суркісів

| Оновлено 18 квітня 2022, 23:42
3541
5
СУРКІС:«Краще допомагати країні з-за кордону, ніж сидіти у підвалі на базі»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс відповів хейтерам, які кажуть, що Суркіси втекли з України:

«Ніхто нікуди не втікав. Я був в Україні, допоки не вивіз футболістів із їхніми сім'ями. І лише після цього я поїхав. Мій брат узагалі їхав з ускладненнями після коронавірусу, документи про це були надані до Верховної Ради. Те, що ми вивезли $17 мільйонів, могли вигадати лише люди з хворою фантазією. Довелося найняти кваліфікованих юристів в Угорщині, щоб вони зробили запит до прикордонної служби, і вже офіційну відповідь ми направили до ДБР, який підтверджує, що ми виїхали абсолютно законно.

Мій брат сьогодні перебуває в Україні, він уже повністю одужав та був у Парламенті. Його позиція щодо війни така ж, як у мене. Мій брат зробив для країни більше, ніж усі ці сьогоднішні футбольні діячі, разом узяті. Євро-2012 – повністю його заслуга. А вони лише вміють прикриватися патріотичними гаслами.

Мені 63 роки, і я вважаю, що виїхати та допомагати нашій країні буде правильніше, ніж просто сидіти у підвалі на базі «Динамо». Я та моя сім'я допомагаємо улюбленій Україні, але я не хочу це афішувати. Афішують переважно ті, хто нічого не робить. Якщо в якихось справах я потрібен в Україні, то сяду в машину і без проблем приїду».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі
Футбол | 11 травня 2024, 00:40 0
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі

10 травня жиронці зіграли внічию з «Алавесом» (2:2) у 35-му турі Ла Ліги 2023/24

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Grigorio666
ЧОГО ВИ ВСІ НА НЬОГО ГОНИТЕ, ХТО КЛУБ ДИНАМО ВЖЕ РОКІВ 20 СПОНСОРУЄ, ЯКЕ і БЛИЗЬКО НА СЕБЕ НЕ ЗАРОБЛЯЄ і ВЖЕ ДУЖЕ ДАВНО НЕ ЗАРОБЛЯЛО САМОСТІЙНО, хоча б з продажу гравців???
Да, колись в 99-му продали Шеву, за 25лямів, НУ потім не пам'ятаю в якому році, нехай 2017 десь - Ярмоленка, і все в цьому році на початку продали Миколенка в Евертон, А ТАК ТІЛЬКИ СПОНСОРУЮТЬ і ПЛАТЯТЬ і ПЛАТИЛИ ЗАРПЛАТИ ФУТБОЛЬОРАМ - ПАНТАГОНАМ, - ТИМ БІЛЬШЕ МІЛІОННІ ЗАРПЛАТИ, - приклад : Мілевський, Алієв, Хачеріді і ТД., ПРАВИЛЬНО СКАЗАВ ПЕРЕД ЦИМ ВІН В ЯКІСЬ СТАТТІ : "НА ПРИКЛАДІ ЗА ГРАВЦЯ ДИНАМО і ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ, яка грала на ЧЄ 2020 в більшості проти збірної Швеції, завдяки Бєсєдіну, який отримав дуже серйозну травму - з відео було видно, ЯК ПЕРЕЛАМУВАЛАСЯ НОГА і ВИВЕРНУЛАСЯ В ІНШУ СТОРОНУ, - СПОЧАТКУ ГЕРОЙ, БО МИ ПРОЙШЛИ В 1/4ФІНАЛУ ТУРНІРУ, А ЯК ЛІКУВАТИ, РОБИТИ ОПЕРАЦІЇ і ДОВГА РЕАБІЛІТАЦІЯ, ПОТІМ ПОЧАТИ ГРАТИ, ВІДНОВИТИСЯ, і САМЕ ГОЛОВНЕ ПІСЛЯ ТРАВМИ - ЗАГРАТИ, ХОЧА Б НЕ ГІРШЕ, ЧИМ РАНІШЕ, ТИМ ПАЧЕ ВЗАГАЛІ - БЕЗ ОФІЦІЙНИХ ІГОР, і ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ - ТАКОЖ ПОВИНЕН КЛУБ ПЛАТИТИ і ІНШІ ВИТРАТИ((А ЦЕ Я БІЛЬШЕ ЧИМ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ЦЕ ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ))), і ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУВАВ ФК ДИНАМО(КИЇВ), ЯКЕ НЕ ХОТІЛО РАНІШЕ ВІДПУСКАТИ СВОЇХ ГРАВЦІВ В ТАБІР ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ, і одна тому з причин - перш за все, що якщо ЩОСЬ СТАЄТЬСЯ З ГРАВЦЕМ ЗБІРНОЇ, - ЧОМУСЬ МАЄ ВІДПОВІДАТИ ЙОГО ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ - А НЕ УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ ЧИ ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ УКРАЇНИ??!!!!!
ВИ ТІЛЬКИ ШТРАФИ ГАРНО ВИПИСУЄТЕ, КАРАЮЧИ ФІНАНСОВО ВЛАСНИКІВ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБІВ, ВБОЛІВАЛЬНИКІВ і ФАНІВ, і ГРЕБЕТЕ НЕ ЗРОЗУМІЛО ЗА ЩО КОЛОСАЛЬНІ ЗАРПЛАТИ і ПРЕМІЇ??!!!!??
Владислав Рейский
Хм, вывез не вывез $ в чем суть? Он вроде не говорил ни где что они пойдут в народ. Они у ДК законно ж, а не то что чьи то личные уехали бы
Kapitoshka
Добра мітла, до Києва до мете.
Standard
Ну звісно, це велика допомога - головне чемодани валюти незадекларованої вчасно вивезти, поки Україна у вогні.