Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2022, 20:30
5721
8

Ігор Суркіс звинуватив УАФ: «Вже 8 років ці діячі воюють із Динамо»

Президент «Динамо» спростував чутки про вивезення великих грошей із України

| Оновлено 18 квітня 2022, 20:30
5721
8
Ігор Суркіс звинуватив УАФ: «Вже 8 років ці діячі воюють із Динамо»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс зробив черговий випад у бік Української асоціації футболу та пояснив позицію щодо конфлікту з викликом гравців клубу до збірної України:

«Ніхто ні з ким не радився. Вони придумали цей збір, коли ми вже намітили план дій – проводити благодійні матчі. Зараз усі обурені та висловлюють патріотичні гасла. Але в цій ситуації потрібно розібратися професійно, що буде краще для футболістів збірної.

Нам же потрібний результат, а не просто гасла? Я у футболі 30 років і розумію, що якщо футболісти грають за два-три дні, то вони знаходяться в оптимальному стані. А якщо збирати гравців за місяць та мучити їх лише тренуваннями, то вони потім і у футбол не захочуть грати. Це один бік медалі.

Друга сторона – для чого брати футболістів, яких потім не будуть використовувати? Ми ж чудово розуміємо, що з 12 футболістів «Динамо», в основу збірної потраплять щонайбільше троє чи четверо, і ми всі їх знаємо. Багато хто навіть у запас не потрапить, коли приїдуть легіонери. Вони навіть Бурду хотіли викликати, який не грав три роки.

Місяць їх ганятимуть на тренуваннях. Про які контрольні матчі збірної кажуть, якщо національні команди не зберуться, бо у європейських лігах йдуть чемпіонати? Може, краще було б відправити головного тренера збірної України на матчі «Динамо» та «Шахтаря», щоб він переглядав футболістів?

По-перше, призначена дата збору – це не терміни ФІФА та УЄФА. Якщо хтось із гравців «Динамо» або «Шахтаря» отримає травму, лікуватимуть їх клуби. Коли Бєсєдін отримав на Євро серйозне пошкодження і вибув на 5 місяців, у перші 5 днів із нього зробили героя, а потім ніхто з УАФ йому навіть не зателефонував і не спитав про його самопочуття.

По-друге, зарплати також платять клуби. В УАФ хочуть, щоб Суркіс платив зарплати, а вони тренуватимуться. Треба з повагою ставитись один до одного. Нині непростий час для кожного. Я не хлопчик, мені 63 роки і не треба лякати мене, нічого поганого для країни я не зробив.

Вже кажуть, черга вишикувалася націоналізувати «Динамо»? Я знаю, звідки ноги ростуть, і хто поширює цю інформацію. Це йде від УАФ. Адже ви чудово знаєте, які у нас стосунки останнім часом. Інформацію про нібито вивезені мною $17 млн ​​теж поширюють вони. Це все йде від Павелка та Костюченка. Я чхати хотів на ці чутки [нібито «Динамо» перебуває під загрозою розформування].

Я впевнений, що війна закінчиться нашою перемогою, а потім ми у всьому розберемося. Я не знаю, яку мету вони мають, але вже 8 років ці діячі воюють з Динамо».

Нагадаємо, конфлікт спалахнув через те, що керівництво «Динамо» відмовилося достроково відпускати своїх гравців у розташування збірної України на збори в травні перед матчами кваліфікації ЧС-2022.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше за 8 років. Матч Аргентини з Перу став історичним для Мессі
Футбол | 30 червня 2024, 08:14 0
Уперше за 8 років. Матч Аргентини з Перу став історичним для Мессі

Нападник на полі в поєдинку збірної не з'явився

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 30 червня 2024, 09:01 21
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Одним словом чергова серія давньої війнушки між Павелком й Суркісами. Сподіваюсь на мікрокліматі у збірній це ніяк не відіб'ється, а то програємо шотландцям ще до виходу на поле. Реально, це напевно тільки у нашій країні можуть розводити подібний срач навіть під час війни... Не вистачає ні у кого мудрості просто подзвонити й закрити всі ці питання не створюючи зайву напругу.
Олег Прок
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Тарас Рущак
Суркіси взагалі мають закрити є...ла.
jovtengellium
вся ціль цього спітчу повідомити всім,що йому 63 роки... отже не призивний вік і з"їба*ся з країни законно...
ALKOSruLKA
а, ну раз спростував, - тоді віримо... Якби вивіз, - неодмінно зізнався б!
Октавий Фландрийский
Почему спорт.уа не дает информацию по деньгам, которые заработали благотворительными матчами наши гранды -Шахтер и Динамо? И что на эти деньги куплено для ВСУ? А то может получиться так, что 90% денег Суркиси и Ахметов положат себе в карман, а на остальные закупят китайские "бронежилеты", которые от "выстрела" рогатки не спасут даже