Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2022, 20:39
4709
4

Ультрас Динамо: «Суркіси прикрилися думкою румунського найманця Луческу»

Фанати столичної команди вважають, що власник клубу поставив особистий інтерес вище за народний

| Оновлено 18 квітня 2022, 20:39
4709
4
Ультрас Динамо: «Суркіси прикрилися думкою румунського найманця Луческу»
Динамо Київ WBC

Угруповання ультрас «Динамо» WBC прокоментували відмову столичного клуба відправляти своїх гравців в до розташування збірної України в Словенію.
 
«У цей важкий для нашої країни час ми розцінюємо ганебну позицію керівництва «Динамо» як таку, що вкотре наносить іміджевих втрат для київського клубу та суперечить інтересам України.
 
Днями були затверджені оновленні дати стикових матчів збірної України на чемпіонат світу. Зайве говорити, що участь України у подібних світових форумах – це престиж для країни, а в теперішніх умовах ще й чергова відрада для нашого населення. Для широкого загалу саме збірна України з футболу – це головна команда країни.
 
Втім, остання заява керівництва «Динамо» викликає подив. Широкий загал зіткнувся з ситуацією, коли власники «Динамо» поставили клуб вище за збірну, а свій власний інтерес вище за народний, прикриваючись регламентом FIFA та думкою румунського найманця Луческу, який не може зрозуміти суті санкцій проти російського спорту. 


 
У той час, коли збірна України має всі шанси вийти на чемпіонат світу, а її головний тренер оголошує збори, керівництво «Динамо» переконує, що товариські матчі, які не мають жодного турнірного значення, значно важливіші за підготовку збірної. Команда, яку вважають народним надбанням, відмовляється слідувати інтересам збірної України. Саме так це виглядає для широкого загалу. І це відбувається у той час, коли за Україною стежить весь світ!
 
Незважаючи на наше вкрай негативне ставлення до УАФ на чолі з усіма досі не засудженими Павелками та Костюченками, ганебних натуралізацій і футболу за паспортами, дії «Динамо» інакше як саботажем проти збірної назвати важко. 
 
Ігри з грандами європейського футболу, заради яких динамівців і випускали за кордон, схоже, таки не відбудуться. Замість «Мілана», «Барселони», «Аякса» та ПСЖ нам пропонують подивитись матчі з «Левські», «Клужем» та «Аустрією». Той же «Галатасарай» іде 14-м в чемпіонаті, а «Айнтрахт» - 10-м. Це і є ті надважливі суперники, через яких динамівці не можуть поїхати до збірної уже зараз. Існують ще наївні люди, які думають, що Суркіси дотримуються своїх обіцянок», – сказано в повідомленні ультрас. 

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 5
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 78
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
Одне питання до спорт юа ви так наполегливо постите всі заяви так званих ультрас ДК, а чому ігнорите заяви ультрас ШД? Питання риторичне...
17 квітня 2022 23:23
"Лицемірство. У 2014-му наших хлопців забанили на "Донбас Арені" за пісню "путін – х###о". Ультрас "Шахтаря" відреагували на інтерв'ю Палкіна
Ультрас «Шахтаря» «Кроти» відреагували на недавнє інтерв’ю генерального директора донецького клубу Сергія Палкіна.
«Яке лицемірство. Весною 2014-го близько 10 наших хлопців були забанені на «Донбас Арені» за пісню «путін – х###о». Далі, база даних з ультрас «Шахтаря», яку збирала «Донбас Арена» (незаконно), опинилась у російських окупантів…
Пане Палкіне, чи розбанила на відвідини «Донбас Арени» адміністрація стадіону хлопців з ультрас «Шахтаря» за пісню про путіна? Пане Палкіне, чи поніс хтось покарання зі служби безпеки «Донбас Арени» за збір і головне злив даних російським окупантам навесні 2014-го?» – йдеться у повідомленні «Кротів»."
ALKOSruLKA
На цьому ресурсі даремно писати щось негативне про ДК чи їх священну корову - сурків... Всі недофани автоматично "запишуть " тебе в сепари чи любителі рудого таргана.... А правда в тому, що опзж-дистам ДК потрібне лише для просування своїх бізнес-інтересів... В спортивному плані суркам що на клуб, що на фанів, що на збірну - наSрати !
BARA.bass
Поднялся резонанс огромный, и я почему то уверен что Суркисня сделает так как скажет Петраков, а если нет то он себе подпишет приговор, не смертный но печальный, это точно. 
ALKOSruLKA
"Існують ще наївні люди, які думають, що Суркіси дотримуються своїх обіцянок», – сказано в повідомленні ультрас. - ЗВИЧАЙНО ІСНУЮТЬ.... он як мінусують!