Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2022, 20:40
8529
48

МАРКЕВИЧ: «Закликаю футболістів Динамо все кидати та їхати в збірну»

Фахівець вважає, що національна команда понад усе

| Оновлено 18 квітня 2022, 20:40
8529
48
МАРКЕВИЧ: «Закликаю футболістів Динамо все кидати та їхати в збірну»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мирон Маркевич

Колишній тренер «Металіста», «Дніпра» та національної збірної України Мирон Маркевич вважає, що гравці «Динамо» зобов'язані прибути до національної збірної 29 квітня.
 
— За інформацією в пресі, Мірча Луческу вважає, що участь у контрольних матчах принесе його підопічним значно більше користі, ніж тренування зі збірною України, а також допоможе їм краще підготуватися до ігор плей-оф ЧС-2022. Що скажете про це?
— Ви вибачте мені, але хто такий Луческу для нашої країни? Є збірна України, і він ще щось розповідатиме. Так не можна, це вже переходить всі межі! Для нас головне, щоб збірна поїхала до Катару, і для цього потрібно зробити все. Мене дивує, що в наш час може бути така позиція, як у Суркісів та Луческу.
 
Також я не розумію, чому мовчать футболісти. Чому вони не скажуть, що хочуть поїхати до збірної? Вони мають виступити та сказати: «29 квітня ми їдемо до збірної! Не бажаєте нас відпускати — ми поїдемо самі!». Футболісти мають вирішувати, а не Суркіси та Луческу. Я закликаю футболістів «Динамо» все кидати та їхати до збірної, якщо вони справді люблять Україну та хочуть поїхати на чемпіонат світу!
 
— Як би ви зробили на місці головного тренера збірної України в цій ситуації?
— Я не знаю, це питання головного тренера. Я вважаю, що зараз треба бити у всі дзвони. Це якась провокація і незрозуміло, звідки вона йде. Тут слід серйозно розбиратися.
 
— Як «Динамо» має відреагувати на цю ситуацію?
— 29 квітня всі гравці повинні прибути до розташування збірної України. Так сказав головний тренер! А де зараз грають «Динамо» та «Шахтар», нікому не цікаво.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 48
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pychnenko
Суркис явно хочет развалить, на последок, ЧУ. Явно, прослеживается эта мысль. Его многое с Борей Колесом роднит: та же агентурная работа на Россию, видать. Тот за пару месяцев до вторжения внес склоку в чемпионат по хоккею и успешно добился развала. Этот тоже старается прислужиться путину на своем месте. Какая разница: каким составом киевляне будут играть товаряковые матчи, на которые идут люди только ради того, чтоб помочь украинцам? Нет же, Сурок "стал в позу", мол: или так, или никак. Вот, как!
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Jumanji_8841
гниди, типа маркевича, щось знову почали свою пельку розкривати
гнида маркевич, спочатку розкажи де твій синуля???
buvlyj
Чия б корова мичала,а його мовчала. нехай розкаже де його синок.Чого він так поспішно його сховав. Він все хіба нявчить,на всіх обіжений,хай заткне своє піддувало і ніде не висовується. Ситуацію потрібно добре проаналізувати і прийти до консенсусу.Збірникам потрібно зібратися або всім ,або нікаму.ті хто не може тренуватися хай приєднаються до якихось клубів.Адже на сьогодні нема ні одного спаригу і не знати чи бкдгь.Не потрібно гарячкувати.А МАРКЕВИЧУ потрібно сопіти в дві дирки і ріде не вилазити.Вже наробив багато , що і зараз вилазить боком збірній у лізі націй.
GREEN DAY belokon
Уже только ленивый не обсудил это решение. А вот нонсенс, сам Петраков ничего против не имеет, обычное решение. С каких пор набор игрового тонуса перед сборной - это плохо?
Кому-то поставили задачу раздувать инфоповоды по Суркисам
GREEN DAY belokon
Цей павелко джуніор вде задовбав. Хай краще розкаже про свою зарплатню
Владимир Иванович
Маркевич явно поет под дудку павелки, сто процентово. Надо немного подождать, скоро должны подать голос белановы, блохины и остальные шестерки УАФ.
Октавий Фландрийский
Пока Петраков остается у руля сборной, только ему дано право решать, кого вызывать в сборную и когда.Точка. Спрашивать будут с него, а не с Сурксов или Маркевича. Я понимаю братанов Суркисов, они вляпались в дерьмовую историю, когда смылись с Украины с награбленной наличкой, думаю, что назад они уже не вернуться, бывшие связи могут на этот раз не помочь. А где отчеты по деньгам, которые Динамо и Шахтер должны переслать на счета ВСУ? Или они и не думают этого делать?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
сергей богданов
Даже в такой очевидной ситуации, болелы ДК оправдывают сурка, стыдно должно быть!
avk2307
Вот реально кого кого, а Мирона слушать не надо.
Сборники соберутся числа 15-17 и начнут рельно тренироваться и готовиться к игре с Шотландией.
УЕФА чуть подпортил планы Динамо перенеся игру с Шотландией с 6 го на 1 июня и соответственно Динамо должно на неделю раньше отпустить игроков в Сборную , не 23го а 17 го мая.
Надо найти компромисный вариант и играть с Айнтрахтом Сборной , а не Динамо и все.
Все. Какие другие варианты? У сборной нет спарингов согласованных на период с 1 го мая , пусть играют с 15 го с соперниками Динамо .Или есть лучше варианты у Маркевича?
А ДК должны пойти навстречу и с 15го ну или в крайнем случае с 17 го игроков отпустить , Сборная важнее и по сути их за пределы Украины с этой целью и выпустили.
Ольга Озерова
Нет никакого смысла нагрывать состав на Шотландию за 1,5 месяца до игр без четырех ключевых созидателей - Ярмолы, Малины, Яремы и Зины и без ключевого защитника Миколенко. Разве что связки вратаря, защиты наиграть. Так они наиграны, они все игроки Динамо.
bilareg
Ого, Мирона понесло! Нехай спочатку розкаже де зараз знаходиться його синочок, як він покинув свою команду і здриснув у невідомому напрямку одразу після початку війни.......
Maks Maks
Заодно і подивимось на збірну без динамівців і легіонерів. А 23-го всі будуть на місці
leccinum
Мироськові більше не наливати: вже таку маячню несе
зрозумілі його "тьоплиє чуйства" до Сурків, але ж ненависть не має затмарювати здоровий глузд...
... хіба що дідусь впав в маразм
Роман Корба
Вибачте,але в ньому говорять емоції. У Динамо 10 спарингів з сильними командами.
А збірна в кращому разі два спаринги проведе.
Навіщо так рано починати збір-тому,що гравці Шахтаря закінчують свої товариські ігри.
BekXan
Сбірна це головне тим паче зараз .
Руслан Косенко
че он несет?он слышал о таком слове,как "контракт"?взяли,все бросили и уехали в сборную.ведь так сказал тренер!!а куда потом возвращаться?ведь с клуба уберут за невыполнение контрактных обязятельств
Maks Maks
А на работу устроиться он не хочет?