Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 17:33
638
0

Ефективні стратегії ставок на кіберфутбол

Яких стратегій експерти радять дотримуватись у ставках на кіберфутбол

| Оновлено 14 квітня 2022, 17:33
638
0
Ефективні стратегії ставок на кіберфутбол

Віртуальний футбол стає все популярнішим. Особливо широко збільшив свою аудиторію під час карантину - через коронавірус звичайний спорт був поставлений на паузу. І, як мінімум, частина вболівальників "на безриб'ї" захопилася "кібер-версією". Зросла кількість парі на топ-турніри з цієї комп'ютерної дисципліни. Яких стратегій експерти радять при цьому дотримуватися?

У FIFA є свої фаворити і варто брати ставки на них

Важливе застереження: не варто плутати віртуальний футбол із реальним. Тут не важливо, за великим рахунком, які команди, які клуби виходять на поле у ​​симулятори. Все одно рівні склади управляються всього двома людьми, і все залежить від того, хто краще знає скрипти і вміє ними користуватися. Вирішує майстерність у поводженні з джойстиком та розуміння загальної стратегії міні-матчу. Як правило, букмекери досить об'єктивно оцінюють сили кіберфутболістів. Тож можна брати результати, або подібні до них варіанти - негативні фори, чисті перемоги тощо. Вже коефіцієнтом від 1,30 вважається експертами як вигідний – матчі у цій дисципліні швидкоплинні, і можна відносно швидко набити хороший банк. Альтернативою вважається використовувати "наздогін", вибираючи зустрічі з вищими коефіцієнтами. Але тут ще потрібно раціонально використати свій банк, щоб точно вистачило на ставку, що дозволить перекрити з лишком хоча б 3-4 невдачі поспіль.

Завжди можна чекати голи

Хоча гра йде набагато коротше за реальний футбольний матч, симулятор створений так, щоб заохочувати атакуючі дії. Тут напад у цілому сильніший за оборону. Як правило, гідні супротивники рідко закінчують зустріч "сухо" - у цьому плані кіберфутбол нагадує швидше за реальний хокей. Не знаєш, на що ставити - бери "обидва заб'ють". Мінус при цьому серйозний лише 1: і коефіцієнти при цьому не вражають, рідко піднімаючись вище за рівень 1,3, а то й 1,25. Але ніхто не забороняє зібрати кілька кіберспортивних матчів та зробити експрес із ідентичних ставок на них.

Не рідше заходить і "більше"

За спостереженнями досвідчених бетторів, особливо часто такі варіанти "заходять" у 2-х таймах. Зрозумівши, чого чекати від супротивника та в чому його сили та слабкості, гравці намагаються у цій половині оформити свою перемогу. Але перед тим, як вибирати "тотал", варто перевірити, скільки на даному турнірі закладено тривалість одного тайму. Адже він може тривати і 4 хвилини, і 5, і більше - а це безпосередньо впливає на результативність. Втім, все одно рекомендують ставити під час гри, в режимі "live", наприклад, на 2-й тайм після перегляду першого.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.