Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 14:54
135
1

Біткоїн та інші криптовалюти у ставках

Ставки в криптовалюті - легко та можливо

| Оновлено 14 квітня 2022, 14:54
135
1
Біткоїн та інші криптовалюти у ставках

Букмекери не стоять на місці – вони намагаються пропонувати своїм клієнтам максимальні можливості для розміщення парі. Не дивно, що вони поступово освоюють криптовалюти. А найпопулярнішу з них, біткоїн, взагалі стали використовувати - можна реєструвати рахунок, здійснювати його поповнення і розміщувати ставки саме в ньому.

Біткоїн має кілька серйозних переваг

Це найпопулярніша децентралізована система на базі однойменної електронної валюти з моделлю "peer-to-peer". При цьому біткоїни без особливих проблем можна обміняти на традиційні, якщо завгодно – реальні гроші, купуючи та продаючи. Зараз дедалі ширші можливості купувати за допомогою електронної валюти через інтернет продукти та послуги. Серед останніх – і азартні ігри, зокрема ставки на спорт, у форматі онлайн. Якщо говорити у контексті останніх, то гравці оцінили моментальне проведення транзакцій, відсутність комісій. А низка спеціалізованих, так званих "біткойнівських" букмекерських контор, допускають проведення ігор без реєстрації. Клієнти отримують рідкісний шанс залишатися анонімними, а це сподобається багатьом.

Наступного року буде 10-річний ювілей роботи з біткоінами

У 2012 році перші онлайн-букмекери вирішили налагодити послуги через цю електронну валюту. Спочатку це були дрібні, а найчастіше й спеціалізовані букмекерські контори. Але поступово і традиційні "кити", зрозумівши, що тенденція лише набирає обертів, почали інтегрувати криптовалюти, так чи інакше, у свою роботу з уболівальниками.

Популярність біткоїну принесли обмеження державного регулювання

У багатьох країнах не дуже привітно ставляться до грального бізнесу. Особливо до онлайн-казино та покер-рум, а також інтернет-букмекерами, яких намагалися та намагаються заборонити на загальнонаціональному рівні. Так було, наприклад, навіть у США. Лоскутати нерви все одно багато хто не перестав, просто замість реальних грошових переказів, що потрібні для ігор онлайн, знайшли ряд альтернатив. І серед них вагому роль зіграв біткоїн, що можна легко переводити в готівку - це було саме те, що потрібно було для "сірого" беттинга.

Список букмекерів, що приймають ставки в біткоїнах, зростає

Починалося все з маловідомих контор типу Betcoin Sports та AnoniBet, що й ґрунтувалися там, де біткоїни мали легальний статус. Це не тільки офшори типу Кюрасао з Коста-Рікою, а й Великобританія. Далі зважилися підключитися і суб'єкти, що активно працюють на американському ринку, такі, як Sportbet і BetCris. А зараз працюють із валютою вже десятки контор, зокрема такі звичні нам, як Леон, Melbet, 1xBet, Pinnacle.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Судаков – головний пріоритет Наполі, але є проблеми
Футбол | 24 квітня 2024, 15:12 7
Джерело: Судаков – головний пріоритет Наполі, але є проблеми

Інсайд про провідного гравця Шахтаря від італійського ЗМІ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 12
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktoria123
Щоб розібратись в криптовалюті треба обовязково пройти навчання https://tradernew.pro/ua/navchannya-kripto-trejdingu тоді Вас чекаю успіх.