Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 06:15
3484
0

Корабель пішов у вказаному напрямку, росіянок прибрали зі збірної України

Головні новини за 13 квітня на Sport.ua

| Оновлено 14 квітня 2022, 06:15
3484
0
Корабель пішов у вказаному напрямку, росіянок прибрали зі збірної України
Getty Images/Global Images Ukraine. Ольга Абрамова

Пропонуємо ознайомитись з добіркою головних новин та матеріалів на Sport.ua за середу, 13 квітня.

1. Він більше не стрілятиме! Ракетами Нептун підбитий крейсер Москва. Горить корабель, з якого орки запускали ракети по мирних містах України.

2. Трьох натуралізованих росіянок виключили зі збірної України з біатлону. Абрамова, Бех і Москаленко вирушають у напрямку російського військового корабля.

3. Юрій ВЕРНИДУБ: «В Шерифі думали, що я заберу сім’ю і повернуся». Наставник «Шерифа» повернувся в Україну і вступив до лав ЗСУ.

4. Без Мессі та Роналду. Названий головний претендент на Золотий м'яч 2022. Неймовірний форвард Карім Бензема лідирує у боротьбі за престижну нагороду.

5А. Зінченко у півфіналі. Ман Сіті пройшов Атлетіко з бійкою наприкінці гри. Другий матч 1/4 фіналу у Мадриді завершився у нульову нічию.

5Б. Гол Яремчука не врятував Бенфіку. Ліверпуль - у півфіналі Ліги чемпіонів. Українець відіграв весь другий тайм та забив гол.

6. Не можна помилувати. Суд у Лозанні пояснив, чому відхилив апеляцію росії. У ФІФА усунули збірну росії від участі у міжнародних змаганнях.

7. Ольга САЛАДУХА: «Бубка навіть посоромився вимовити слово «війна». Екс-спортсменка та народний депутат України Ольга розкритикувала президента НОК України.

8. СВІРІДА: «Бачив папери про співпрацю Тимощука із рф. Толік – зрадник». Спортдиректор вінницької «Ниви» – про колишнього хавбека збірної України.

9. Макрон назвав українців та росіян братами. У Києві сильно обурені. У МЗС України пояснили, чому пропаганда рф про братерський народ недоречна.

10. Британські ЗМІ назвали суму трансферу Соломона з Шахтаря у Фулхем. Вона виглядає дуже скромно...

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.